Īpašs filmas „Vairāk nekā dzīve” seanss kinoteātra Splendid Palace DRAUGA karšu īpašniekiem!

Īpašs filmas „Vairāk nekā dzīve” seanss kinoteātra Splendid Palace DRAUGA karšu īpašniekiem!

30. Jan 2014, 11:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

31.janvārī pl.19.00 Splendid Palace uz īpašu jaunās, tikko kā pirmizrādi piedzīvojušās dokumentālās filmas "Vairāk nekā dzīve" seansu ielūdz visus kinoteāra DRAUGA kartes īpašniekus! 

Pirms seansa tikšanās ar režisoru un scenārija autoru Gintu Grūbi un filmas radošo grupu.
Biļetes cena, uzrādot DRAUGA karti, šoreiz tikai 2,5 eiro! 

Filma „Vairāk nekā dzīve” ir dokumentāla liecība par teātra režisora Alvja Hermaņa darba metodi, izsekojot izrāžu tapšanai Latvijā un Vācijā. Tas ir stāsts par izrāžu varoņu reālajiem prototipiem un viņu pārveidotajiem varoņiem aktieru izpildījumā uz Rīgas Jaunā teātra, un Minhenes  Kammerspiele, Ķelnes Schauspielhaus skatuvēm. Filma ir Hermaņa teātra metodes atspoguļojums, izmantojot režisora un viņa aktieru piedāvāto kolektīvo risinājumu, meklējot atbildi uz jautājumu, vai dzīve realitātē ir interesantākā par tās transformāciju teātrī un kāpēc režisors nolemj no savas radītās teātra metodes atteikties. Filma izseko Alvja Hermaņa izrāžu „Vectēvs”, „Ķelnes stāsti” un „Senču asiņu balss” tapšanai.

Filmas režisors, scenārija autors - Gints Grūbe, operators - Andrejs Rudzāts, skaņu operators - Normunds Kļaviņš.

Filmas pirmizrāde kinoteātros 28.01.2014

Kino Splendid Palace DRAUGA kartes var iegādāties kinoteātra kasēs, Elizabetes ielā 61. Tās tika ieviestas pērn, par godu kinoteātra 90. jubilejai un dod tiesības apmeklēt kinoteātrī demonstrētās filmas, operu un baletizrāžu translācijas par izdevīgākām cenām, saņemt atlaides pirkumiem Splendid Palace blakus esošajā kafejnīcā TINTO, kā arī izmantot citus kinoteātra īpašos  piedāvājumus.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 30. Jan 2014, 11:54

Ejam uz šo filmu, ļoti gribas redzēt!