Īpašais piedāvājums tieši e-menessaptieka.lv klientiem!

Īpašais piedāvājums tieši e-menessaptieka.lv klientiem!

20. Feb 2023, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Īpašais piedāvājums tieši e-menessaptieka.lv klientiem!

Ar kodu ''MAMMA'' saņemiet papildu -10% atlaidi savam pirkumam e-menessaptieka.lv! Jo mammas ir mūsu lepnums!

Grandiozās atlaides kosmētikai līdz -50%. Payot, Vichy, Matis, Wella, Pharmaceris, Bioderma, Filorga - pasteidzies iegūt savu iecienīto kosmētiku par īpaši izdevīgu cenu. 

Atlaides vitamīniem līdz pat -60%. Parūpējies par sevi un saviem tuviniekiem – iegādājies vitamīnus un minerālvielas par īpaši izdevīgu cenu. 

Katru pirmdienu – iepērcies un ietaupi!

Katru pirmdienu e-menessaptieka.lv atlaide -20% no regulāras cenas visām precēm māmiņām un bērniem. Iegādājies populārāko zīmolu produktus par zemākām cenām.

Parūpējies gan par ģimenes veselību, gan tīrāku vidi.

Bamboo Up ir pilnībā bioloģiski noārdāmi produkti, kurus izmantojot, Tev ir iespēja rūpēties par ekoloģiskāku vidi.

Liveo - probiotiķis visai ģimenei.

Nodrošinājums pareizai imūnsistēmas darbībai gan lieliem, gan maziem. Pasargā savu ģimeni un izvēlies Liveo produktus.
 


Mīli savu dzīvi ar LYL produktiem.

Uzņem nepieciešamo vitamīnu un minerālvielu daudzumu, kā arī stiprini savu organismu.

Visi zinām, ka D vitamīns ir svarīga sastāvdaļa cilvēka vispārējai veselībai. D vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību, palīdz uzturēt zobu un kaulu veselību, kā arī normālu muskuļu darbību. Tāpēc uzņemt to Tev palīdzēs Nateo. Nateo D vitamīns ir piemērots visai ģimei.



 

Esi vesels ar Orthomol.

Orthomol nodrošina augstas kvalitātes produktus un kompetenci uzturvielu medicīnā tavai veselībai. Orthomol vitamīni un minerālvielas jebkurā vecumā, no bērna līdz pat senjoram.
 


Pampers autiņbiksītes palīdz aizsargāt jūsu mazuļa ādu, jo autiņbiksīšu sastāvā ir augstākās kvalitātes kokvilna. Jūsu mazulis ir pelnījis rūpīgu ādas kopšanu bez kompromisiem, tāpēc Pampers nodrošina līdz pat 12 stundām Pampers sausuma.
Rūpējies par savu mazuli un sniedz tam labāko.

Vēl tikai līdz 28. februārim iepērcies e-menessaptieks.lv un saņem bezmaksas piegādi ar Smartpost Itella. Tava paciņa būs vislabākajās rokās, jo tieši šie pakomāti atrodas iekštelpās un būs droši pret temperatūras svārstībām - pasargāti no produkta sabojāšanas riska!