Iesūti savu REĀLĀS mammas stāstu par saviem ēšanas traucējumiem jeb ēšanu aiz stresa!

Iesūti savu REĀLĀS mammas stāstu par saviem ēšanas traucējumiem jeb ēšanu aiz stresa!

03. Nov 2016, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajā nedēļā īstu un reālu mammu stāsts redzams, dzirdams mūsu Māmiņu Kluba TV raidījumā. Par ko tad šajā reizē? Drosmīgas mammas dalīsies pieredzē par ēšanas traucējumiem. Jūs taču zināt, kā dzīvē mēdz gadīties – piedzimst bērns un mēs tik ļoti vēlamies atkal būt slaidas līdz iedzīvojamies nepatīkamos ēšanas traucējumos, iespējams tie mums ir bijuši jau kaut kad krietni agrāk pirms bērnu nākšanas pasaulē, iespējams viss jau ir pagājis un aizmirsts un ir īstais laiks, lai dalītos savā pieredzē, pasargājot citas mammas no šādas pieredzes.

Šajā stāstā piedalīsies arī māmiņa, kura atklāti stāstīs, kā viņa apēd savu stresu, kas ir krišana pretējā grāvī, jo ēšana notiek neapzināti.

Vai arī jūs esat starp tām, kas nereti "apēd" savu stresu?

Dalieties pieredzē! Zinām, šis ir temats, par kuru ne visi ir gatavi runāt, taču tik ļoti nepieciešams, lai mēs par to stāstām.

Sūti savu stāstu uz realamamma@maminuklubs.lv!

Stāsti būs kā iedrošinājums katrai mammai par to, ka ir normāli būt nogurušām. Ir normāli atzīt, ka kaut ko nespējam. Ir normāli dažkārt "apēst" savu stresu un pat nogurumu. Ir normāli būt normālai, nevis perfektai mammai!

Reizi mēnesī kādai stāsta autorei dāvinimāsim pārsteiguma balvu!

Skaties jau svētdien TV3 plkst.8:50 Māmiņu Klubā seriālu REĀLAS MAMMAS! Parunāsim par ēšanas traucējumiem!

20160927095923-31679.jpg