Iesūti vēl ŠODIEN savas vasarīgās receptes, laimē PIEKTDIENĀS Brabantia korķu viļķi katru nedēļu vai abonementu Četrām Sezonām!

Iesūti vēl ŠODIEN savas vasarīgās receptes, laimē PIEKTDIENĀS Brabantia korķu viļķi katru nedēļu vai abonementu Četrām Sezonām!

28. Aug 2014, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ko tu varētu saukt par īstu vasaras ēdienu? Vai savu recepti jau iesūtīji? Nekavējies, mēs gaidām arī tavu recepti, jo veicināšanas balvas tiek pasniegtas katru nedēļu! Ieskaties un uzzini, ko vari laimēt! 

PADALIES AR SAVAS

 2014.GADA VASARAS RECEPTI!

20140711114209-68260.jpg

Kādas receptes no jums gaidām? Protams, vasaras receptes! Aukstās zupas, ēdienus, kas gatavoti uz atklātas uguns, sezonālo augļu, dārzeņu, zaļumu salātu receptes, ogu, augļu desertus un vēl un vēl.

OBLIGĀTS NOSACĪJUMS: ēdienu pagatavošanā jāizmanto tikai sezonālie produkti - svaigi augļi, dārzeņi, ogas, sēnes utt.

BALVU FONDS

Katru nedēļu tiks paziņotas trīs laimīgās dalībnieces, kas balvā saņems korķviļķi no “Brabantia”. Uzvarētāji balvas saņems ar Pasta Stacijas starpniecību.

 

20140722131303-83970.jpg

Līdz 29.augustam gaidām blogus, kuros:

- norādītas visas receptes pagatavošanā nepieciešamās sastāvdaļas un to proporcijas  (atceries, ka runa ir par sezonālo!);

- soli pa solim pastāstīts, un bildēs parādīts pagatavošanas process;

- atbildēts uz diviem jautājumiem 1) kāpēc tieši šis ēdiens ir VASARAS 2) vai ēdienu var dot bērnam, un, ja var, tad no kāda vecuma

Kā piedalīties konkursā?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Sieviešu klubs un tagu -"Konkursi", "Gardas-receptes

- Pievieno recepti kopā ar foto!

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

Projekta noslēgumā

1.septembrī tiks paziņota laimīgā uzvarētāja, kurai turpmākos trīs mēnešus pastkastītē būs atrodams kulinārijas žurnāls “Četras Sezonas”

20140724092041-63901.jpg

Iesūtāmo recepšu skaits neierobežots.

Piedalies konkursā un saņem laimētās balvas caur Pasta Staciju bez maksas

20140711131100-24336.jpg