Iespējams ir vērts mēģināt

Iespējams ir vērts mēģināt

08. Mar 2016, 14:17 nosiguldas nosiguldas

Nu ko mīļās meitenes, saprotu, ka dāmām pēc 40 šādi projekti īsti piemēroti nav, jo noteikti neesmu gatava nogriezt matus kā puišelim,  un izkrāsoties dažādās krāsās kā panks. Mani vienkārši nesapratīs, bet tāds āķītis jau protams ir, jo es ļoti reti, dažas reizes savā dzīvē esmu varējusi sarunāt ar pati ar sevi , lai veiktu ko radikālu. Bet iespējams mana anketa būs pamats kādai no Jums izdarīt izvēli.

  1. Iepazīsimies: kas tu esi, ak skaistā sieviete!? Pastāsti par sevi un pievieno pilna auguma foto - obligāti!
20160308141400-50472.jpg

Man ir tik daudz gadu un es tā izskatos, lai teiktu, ka esmu sieviete labākos gados un nevar visas būt tikai skaistas ,es esmu gudra. Jā esmu lielos bērnus izaudzinājusi, bet mazākā ir skolniece un tas ir iemesls, kāpēc rakstu. Prasītos par dažiem gadiņiem izskatīties jaunākai un iespējams tieši frizūra ir tas, kas to var panākt, gribētos izskatīties mazliet slaidākai un iespējams individuāls stils ir tas, kas šajā gadījumā pietrūkst.

  1. Runā, ka katrai sievietei esot sava rozīnīte. Un vēl arī.. trakums. Kas ir tev? Cik traka esi, ja vērtē sevi pēc 10 ballu vērtējumu skalas? Nosauc savas trakākās rīcības.

Ar trakumu varu vēl padalīties arī ar citām dāmām. Tikai manas trakās idejas nav saistītas ar mani, es labprāt rodu idejas, kā palīdzēt citiem, bet sev, teiksim esmu diezgan stagnātiska personība.

  1. Uz kādām kardinālām pārmaiņām savā ārienē esi parakstījusies? Pastāsti un parādi!

Parādīt gan nevarēšu, bet ir bijis asimetrisks griezums, ar kuru bija grūti tikt galā, jo man galvenais ir, lai es no rīta izejot no mājas un vakarā atgriežoties, ar nosacījumu, kam nav jāskatās spogulī, izskatītos vienādi labi.

  1. Vai tu gribētu kādreiz, ka tev nogriež matus.. bez tava galavārda? Ko tu atbildētu, ja tev to piedāvātu? Kategorisku NĒ, vai arī..?

Laikam jau nē, man ir jāsaprot ko ar mani darīs un ko var sagaidīt kā gala rezultātu. Vienā no reizēm, gan friziere man neko nesakot ietonēja matus un kopā ar balinātām šķipsnām izskatījās ļoti jauki.

  1. Vai tu spētu kādreiz pārkrāsot matus.. zilā, zaļā, sarkanā krāsā? Vai arī... "nekad", "ne par kādu cenu"!?

Nē, te nu gan kategorisks nē, un galu galā, iedomājaties omīti ar mazbērniem un ziliem matiem, padomās, ka nav visi mājās.

  1. Ideālais manikīrs - kāds tas ir tev? Parādi, kādas ir tavas rokas tagad.

Par rokām runājot, ideāls manikīrs man ir tad, kad pēc tomātu apkopes manikīre spēj savest rokas kārtībā . Es vienmēr esmu gribējusi izmēģināt gēla nagus ar kādu jauku zīmējumi, bet tā arī nav sanācis.

  1. "Trakākais manikīrs"- kāds tas varētu tavuprāt, būt? Piemēram, melna nagu laka..  - lakotu tādus?

Nav bijis un īsti nezinu, iespējams.

  1. Kas ir tavas pašas nesaskanīgākās apģērbu komplektācijas? Ja tādu eksperimentu nav bijis, tad kāpēc?

Nekādu eksperimentu nav bijis, kāpēc, laikam nav bijis neviena, kas varētu pateikt, ka tas ir tas, kas tev piestāvēs. Es vispār neciešu veikalus un mērīšanas, jo tas prasa stundas un ļoti reti var atrast ko tādu, kas man patiktu. Visdrīzāk, pēc pāris piemērīšanām, mans iekšējais ES ironiski izsaka man komplimentus par to kā un kas man izskatās.

  1. Kāds apģērba stils, tavuprāt, tev piestāv visvairāk?

Man liekas, ka klasiskais, bet pamērot asimetriskas vestes, konstatēju, ka man tās tīri labi patīk.

10. Tavs tradicionālais make-up, kāds tas ir? Un kāds būtu TAVS drosmīgākais make-up?

Es spilgti nekrāsojos, kaut gan krāsojos katru dienu, bez acu uzkrāsošanas neeju pat dārzā ravēt. Neko īpaši kliedzošu neesmu darījusi, bet vienmēr ir gribējies izmēģināt interesantas ēnas, to salikumu. Praktiski nelietoju lūpu krāsu, līdz ar ko pēc visiem make-up likumiem, bilde nav pabeigta.

  1. Vai tev vajadzēja daudz laika, lai izlemtu piedalīties šajā projektā? Kāpēc tomēr "JĀ"?

Īstenībā aizpildīju anketu, jo man tā likās interesanta, protams ir āķītis un ir pavasaris, gribās kaut ko pamainīt, bet ko tā īsti nezinu.