Iesaku noskatīties filmu Cyberbully

Iesaku noskatīties filmu Cyberbully

22. Feb 2013, 14:11 DaceT DaceT

Sveikas.

Jau iepriekš rakstīju par grāmatu,kuru iesaku izlasīt katrai māmiņai. Taču šoreiz rakstīšu par filmu.

Filmas nosaukums ir Cyberbully. Stāsts grozās ap meiteni, kurai mamma 17. dzimšanas dienā nopirka jaunu klēpjdatoru. Klasē bija zēns, kurš ļoti patika šai meitenei un viņš paaicināja viņu piereģistrēties kādā portālā, lai pēc skolas varētu pačatot. Skolā jau tā gāja grūti, jo spicākās meitenes ņirgājās, bet kopš brīža ,kad viņa piereģistrējās portālā, viņas dzīve burtiski pārvērtās par elli.Meiteni apsmēja, apmeloja, ievietoja vidioklipus u.t.t.  Kamēr viņa izlēma izdarīt pašnāvību...Nestāstīšu visu sīkumos un līdz galam, tas ir jāredz!!!

Ar to gribu teikt, ka mums, mammām,ir jārūpējas ne tikai par bērnu drošību ārpus mājās, bet arī internetā. Šādam teroram var būt ļoti smagas sekas. Un internets nav nekāds pašizpausmes veids. Ar internetu tu nevienam neko nepierādīsi.Tu nebūsu "krutāks" vai kā savādāk.

Un bērnam,obligāti, ir jābūt kādai uzticības personai. Vislabāk protams, ja tā ir paša mīļā māmiņa, vai puikām- tētis. Neatsvešināsimies no saviem bērniem, neieaudzināsim viņos nesodāmības sajūtu. Vienmēr un visam ir sava  augstākā cena un augstākā tiesa.Būsim blakus saviem bērniem, katrā viņiem svarīgā brīdī. Jaukā vai ne tik jaukā būsim ar viņiem. Lai nepienāktu brīdis, kad bērns sajūtas atstumts un aizmirsts!!! Mīlēsim savas atvases un radīsim viņiem labāku pasauli !!!! :)