Iepirkšanās internetā ērtākai ikdienai

Iepirkšanās internetā ērtākai ikdienai

16. Jan 2017, 10:27 Mar&Co Mar&Co

Kad mazulis ieradās mūsu ģimenē, jau laikus sāku domāt, kā savu ikdienu saplānot. Tā kā mūsu dzīvesvietai tuvumā nav lielveikals, līdz kuram varētu aizbraukt ar ratiņiem, bija nepieciešams risinājums, kā varam sagādāt galvenokārt pārtiku, pamperus. Tētis no darba pārrodas vakaros un ne vienmēr ir laiks aizbraukt līdz veikalam. Tad nu es sāku iepirkties internetā.

Atklāju, ka pārtiku un ne tikai ļoti ērti pasūtīt e-maxima. Preču klāsts ir pietiekoši liels, ērti pārredzami akcijas produkti. Atsevišķos laikos piegāde ir par īpaši izdevīgu cenu. Piegādātie produkti vienmēr bijuši svaigi, turklāt bieži pirkumam tiek pievienotas arī dāvaniņas. Sīkums, bet tomēr patīkami. Liels pluss, ka piereģistrējot savu lojalitātes karti programmai "Augošai Latvijai", iegādājoties preces mazuļiem, tiek saņemts 5% ukrājums Paldies kartiņā. Iesaku noskatīties augosai.lv Diānas Zandes izglītojošos video vecāku izglītošanai un iedrošināšanai. Vienīgais mīnuss, ko līdz šim esmu pamanījusi, iepērkoties e-maxima, ka kāda prece var tikt nepiegādāta, jo nav pieejama, bet par to tu uzzini tikai piegādes brīdī. Tad nu var gadīties, ka vakariņās jāiztiek bez ieplānotajām kotletēm.

20170116102724-29837.jpg

Jau grūtniecības laikā, kad sāku interesēties par ekoloģiskajiem mazgāšanas līdzekļiem veļai, traukiem, grīdai utt., atklāju sev ļoti ērtu un parocīgu interneta veikalu nuko.lv Salīdzinot cenas, nonācu pie secinājuma, ka tieši šeit cenas ir visizdevīgākās salīdzinājumā ar lielveikaliem. Vēlāk sāku te iegādāties arī mūsu iecienītos Huggies pamperus. Ļoti liels pluss ir fantastiskās akcijas cenas, kas ļauj ietaupīt, kā arī bezmaksas piegāde pie pašām dzīvokļa durvīm. Nu jau tas kļuvis kā ieradums, ka tieši te pērku pamperus un mūsu iecienītos Tri Bio līdzekļus.

Šo to esmu sūtījusi arī ebay.com, taču lielākoties sīkumus un materiālus rotaļlietu izgatavošanai. Apģērbu gan neiesaku te pirkt, jo tas nav labas kvalitātes, turklāt izmēri visdrīzāk neatbildīs. Ja ir pacietība gaidīt, tad dažas pērles gan te var atrast. Viena māmiņa ieteica, un pasūtīju "štruntiņu" bodiju pagarināšanai. Zinu , ka meitenītēm par lētām naudiņām var iegādāties matu lentes utt. Principā te var atrast gandrīz pilnīgi visu, bet jāizvērtē, vai tas ir labākais, ko varam dot savam mazulim.

 20170116102550-79674.jpg

Kādos interneta veikalos jūs iepērkaties? Drēbītes līdz šim mums visas jau bija sagādātas. Kad nāksies meklēt lielākus izmērus, pieļauju domu arī sūtīt internetā. Kur? Vēl nezinu, tāpēc gaidīšu atsauksmes.

19. Jan 2017, 09:57 apalk

Paldies! Ņemšu vērā,m. Nupat jau izmantoju h&m akciju ar -13% un bezmaksas piegādi. Gaidam sūtījumu😉

16. Jan 2017, 23:10

Drēbes pasūtu Latvijas internetveikalos (meklēju organiskās kokvilnas apģērbu un aksesuārus - ekobebe.lv, muki.lv ir mani favorīti), arī lindeksā (lindex.com) ar piegādi uz veikalu (veikalā gan ir lielāka atlaižu preču izvēle un dažkārt zemākas cenas, bet,ja ir kas īpašs noskatīts, tur var dabūt iecerēto), arī mothercare.ee (būtiskākais mīnuss, par piegādi parasti man sanāk maksāt).
Bet mans favorīts Nr.1 ir H&M internetveikals (hm.com). Visu laiku kādiem apģērbiem ir atlaides. Bieži tās summējas. Piegāde līdz mājas durvīm ar kvalitatīvu kurjerdienestu (DPD). Pierakstoties jaunumiem, vienai precei 25% atlaide un bezmaksas piegāde. Bezmaksas piegāde ļoti bieži ir dažādu akciju laikā (par tām var uzzināt, saņemot jaunumus). Man svarīgi - organiskās kokvilnas apģērbi.
Man svarīga ir kvalitāte un šie veikali mani (pagaidām) nekad nav pievīluši.
😀 Ceru, ka informācija, kaut nedaudz, noderīga.

16. Jan 2017, 21:52 Tisha_

Tas principā tas pats ebay vien ir😉 man gan parasti atnāk max mēneša laikā, bet sapratu, ka apģērbu jau nu tiešām labāk tur nepirkt

16. Jan 2017, 20:36

Es šo to aliexpress.com esmu pasūtījusi,ilgi nāk(līdz 2mēn.), zema cena, kvalitāte arī zema,ķīniešu.