Iepazīstu dzīvi kopā ar OnPlate

Iepazīstu dzīvi kopā ar OnPlate

06. Nov 2015, 11:03 Cielavinna Cielavinna

Vienmēr esmu vēlējusies izbaudīt to, ko nozīmē veselīga ēšana un vēl vairāk esmu vēlējusies veselīga uztura konsultāciju, kuru sniedz pieredzējis uztura specialists. Pateicoties Māmiņu klubam un OnPlate mana vēlme pēc veselīgās ēšanas ir uzklausīta. Vienīgais ko vēl varu piebilsts, man patīk un jau no paša projekta sākuma zināju, ka man tas nebūs par grūtu un es to varēšu izdarīt.

Nedēļa gandrīz jau būs pavadīta kopā ar OnPlate šķīvi. Šķīvis ļoti skaists, man trāpijās zilā krāsa, kas ir mana mīļākā krāsa. Ļoti patīk tas, ka šķīvis ir sadalīts daļās un tas ir kā pamudinājums ēst vairāk dārzeņus, jo tā sadaļa ir vislielākā. Kopā uz šķīvja ir četras sadaļas: dārzeņi un augļi, graudaugu produkti un kartupeļi, gaļa zivis olas, mērces un eļļas.

20151106104652-82414.jpg

Līdz ar šķīvi mums klāt nāca arī izstrādāta ēdienkarte, kuru divas nedēļas strikti jāievēro, bet nu es nedaudz jau to esmu pārkāpusi, jo grūti ir dienā apēst tikai vienu ābolu pie tā fakta, ka iepriekš āboli ēsti 20x vairāk, bet sanāk devu samazināt jau līdz trim āboliem dienā. Kopumā ēdienkarte ir laba, tikai mulsina tas, ka pie sautējuma klāt jāliek vēl rīsi, jo līdz šim es domāju, ka sautējumam nav vajadzīgas klāt vēl kādas piedevas. Visvairāk man patīk brokastu laiks, jo tad es varu ēst auzu pārslu putru ar augļiem. Patīk arī tas, ka ēdienkartē iekļauts ir tuncis, kas man ļoti garšo.

Maltītes uz šķīvja es ieturu divas reizes dienā, jo pusdienas parasti ēdu ārpus mājas un šķīvi jau neņemšu līdzi, bet jau vairāk sāku izvērtēt ko ēdu un biežāk pusdienās parādās svaigi salāti ar zivi vai gaļu.

20151106110256-57508.jpg

Īstenībā meitenes ieteiktu Jums visām iegādāties šo šķīvi, jo tā nav diēta. Ar šķīva palīdzību var redzēt un izbaudīt to, ko nozīmēs veselīga maltīte un nepārēšanās, kad sāp vēders vai vienkārši slikti.

20151106110312-16514.jpg

Līdz ar šķīvi ieguvām iespēju nobaudīt, izmēģināt Purified figure chocolate uztura bagātinātāju. Man patīk, pie tā fakta, ka neatzīstu tāda veida uztura bagātinātājus, jo lielākā atslēga uz skaistu un veselīgu augumu ir pareizs uzturs un sports. Šājos vitamīnos ir daudz labu vielu, kas palīdz mūsu organismam justies labi, piemēram: kanēļkoka mizas ekstrakts labvēlīgi ietekmē cukura līmeni asinīs, zaļās tējas ekstrakts palīdz uzlabot vielmaiņu, veicina lipīdu noārdišanos, oregāno sausais ekstrakts veicina gremošannu, greifrūtu sēklu ekstraktam piemīt antioksidatīva un organismu attīroša darbība. Vitamīni ir rūgti kā jau melnā šokolāde, bet tos var dzert ar ūdeni.

Man prieks, ka pieteicos šim projektam un rezultāti ir-svari rāda -3kg. Šāda veida projekts man ir kā pamudinājums tam, ka nevar slinkot, kaut kas jādara.

Ticu un zinu, ka līdz jaunajam gadam savu mērķi sasniegšu un mācēšu arī turpmāk ēst veselīgi un ievērot visu to, ko mums māca uztura speciālistes.

20151106110326-13550.jpg

Cielavinna Cielavinna 07. Nov 2015, 16:55 IlvaV

Kraameet eedienu var 2-3 cm no sskkiivja uz augssu.😀

lauvinja lauvinja 06. Nov 2015, 19:45 IlvaV

Par Onplate tievēšanu nezinu, bet līdzīgā pieejā bija tā, jā var kraut kaudzē, bet tad dārzeņu kaudzei ir jābūt tik pat augstai un vēlams svaigi dārzeņi 😃 pamēģni apēst piramīdu 😃

IlvaV IlvaV 06. Nov 2015, 16:02

Tur taču uzreiz skaidrs, kā zemenes ir svaigi atsaldēts, pilnīgi pat aukstumu va sajust😀 bet man jautājums, vai ir ļauts uz šķīvja krāmēt kaudzēm? Respektīvi to sieru attiecīgajà nodalījumā krāmēt piramīdā, kamēr nenokrīt?😃 ES saprotu, ka tas nav pašas tievètājas labā, bet tomēr tām, kam tā jau grūti atteikties, nekas neregulē to daudzumu, ne? Vai jums līdzi ir iedoti saraksti ar vēlamo daudzumu gramos?

Cielavinna Cielavinna 06. Nov 2015, 15:00 Cielavinna

Piedevām loģiski domājot, kurš ēdīs pie tik maza putras daudzuma tik daudz ievārījuma, pie tā fakta, ka šķīvis domāts veselīgai ēšanai.

Cielavinna Cielavinna 06. Nov 2015, 14:58 Ms.Tictac

Ievārījums ir biezāks, te domājams uzreiz var pateikt, ka ir tikai ogas. Diemžēl mums Latvijā nav vasara cauru gadu un ziemas laikā jāiztiek ar saldēto produkciju, ko pats esi sagādājis. Ogas kā ogas, protams, garšīgākas bija pirms saldēšanas, bet kopumā ok.

Cielavinna Cielavinna 06. Nov 2015, 14:54 pandulaacis

Kādas vēl konservētas ogas? Tās ir parastas atsaldētas zemenes Latvijas ražojuma.

Cielavinna Cielavinna 06. Nov 2015, 14:53 Ms.Tictac

Kur mēs redzam ievārījumu? Es rakstīju- es varu ēst auzu pārslu putru ar augļiem nevis ar ievārījumu. Jāmāk lasīt kas uzrakstīts nevis jāpiedomā ko klāt.

Cielavinna Cielavinna 06. Nov 2015, 14:51 ZaneMelro

Dziļi atvainojos, bet kuras ogas bliež pēc cukura? Attēlā ir atsaldētas ogas.

pandulaacis pandulaacis 06. Nov 2015, 14:51

Tās ir konservētas ogas vai tiešām ievārījums?