Iepazīsties - aromaterapija!

Iepazīsties - aromaterapija!

30. Apr 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Kas ir aromaterapija? Kur slēpjas ēterisko eļļu maģija un pārbaudītā iedarbība? Kā atklāt savas patiesās vēlmes, mērķus, atšķetināt un pārvarēt dzīves šķēršļus? Tev var palīdzēt aromaterapija, kurā tiek izmantotas ēteriskās eļļas! 5. maija iepazīšanās seminārā izzināsim aromaterapijas rašanos, ēterisko eļļu nozīmi un iedarbību kopā ar Sintiju Strautiņu-Strēli.
 
Ēteriskās eļļas ir dabas radītas kompozīcijas, kuru sastavā ir terpēni, ēteri, spirti, aldehīdi, fenoli, ketoni. Tās iegūst no dažādām augu daļām - saknēm, stumbra, lapām, ziediem, augļiem, sveķiem. Ēteriskās eļļas iekļūst cilvēka organismā ieelpojot vai arī caur ādu vai gļotādu, tām tieši saskaroties ar eļļām.
 
Ēteriskās eļļas ietekmē cilvēka psihoemocionālo stāvokli. Smaržu uztver ožas receptori un tālāk informācija par šo aromātu tiek novadīta galvas smadzenēm. Ja spējam ieklausīties un sajust, ko stāsta augu ēteriskās eļļas (caur vīzijām, ainām, ko ieraugām ieelpojot ēteriskās eļļas, caur fiziskiem simptomiem, reakcijām), tad tās mums var palīdzēt atklāt šķēršļus, kas neļauj būt laimīgam, un mūsu patiesās vajadzības. Ēteriskās eļļas palīdz labāk iepazīt. izprast sevi.
 
Semināra laikā iepazīsimies ar:
1. Īsu aromaterapijas vēsturi;
2. Ēterisko eļļu iegūšanas veidiem;
3. Ēterisko eļļu iedalījumu;
4. Ēterisko eļļu pielietošanas veidiem;
5. Dažu ēterisko eļļu psihoemocionālo iedarbību.
 
Semināru vadīs fizikalās medicīnas un rehabilitācijas ārste, masiere, kosmētiķe, Starptautiskās CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolas profesionalās izglītības skolotāja Sintija Strautiņa-Strēle.
 
Seminārs notiks 5. maijā plkst. 20.00.
Maksa: Tavs ziedojums enerģijas apmaiņai.
 
Mēs parūpēsimies par spilventiņiem, uz kuriem ērti sēžot, varēsi malkot tēju, kā arī autostāvvietu un mierīgu gaisotni.
 
Rezervē savu dalību laicīgi:
Labo Sajūtu Laboratorijā
Brīvības gatve 214b – 504, Rīga
+371 29 330 280