Ienāc pēc Sieviešu Skrējiena krekliņa viktorīnā

Ienāc pēc Sieviešu Skrējiena krekliņa viktorīnā

26. Apr 2013, 08:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Viktorīnas saistībā ar Sieviešu skrējienu,kas notiks 1.maijā ļauj ne tikai pārbaudīt zināšanas, uzzināt ko jaunu,bet arī tikt pie vērtīgām balvām!

Vakar jautājām, kura no 8 Sieviešu skrējiena vēstnesēm skolas laikā nodarbojusies ar mākslas vingrošanu?

Pareizā atbilde ir AGNESE KLEINA.

Sveicam uzvarētāju Agneses vārda māsu Agnesi, kuras tālruņa numurs sākas ar 292205**

Par balvas saņemšanu sazināsimiees personīgi!

 20130423143325-77141.jpg

Aicinām ikvienu daiļā dzimuma pārstāvi izaicināt sevi kādā no trīs piedāvātajām disciplīnām 7 km garumā: skriešanā, nūjošanā un iešanā. Iešanas disciplīna ir jaunums Latvijā un domāts visām tām dāmām, kas nebaidās atšķirties.

Kā papildus motivators katrai dāmai, Sieviešu skrējienam izvēlētas vēstneses -  TV seja Anna Rozīte, modes blogere Agnese Kleina, Krievu drāmas teātra aktrise Jekaterina Frolova, TV raidījuma „Māmiņu klubs” vadītāja Kristīne Virsnīte, aktrise Dārta Daneviča, žurnāla "Shape" galvenā redaktore Gundega Bičevska, vieglatlēte Anita Kažemāka un sporta entuziaste Indra Muceniece.

Lai Sieviešu skrējiena sacensība ikvienai sievietei aizritētu veiksmīgi, pieredzējušais un daudzu sabiedrībā zināmu dāmu iemīļotais fitnesa treneris Ralfs Upmanis ir izstrādājis treniņu programmas, kuras paredzētas gan iesācējām, gan pieredzējušām sportotājām, un nodrošinās pozitīvu startu un finišu 1.maijā.

Māmiņu Klubs

 

20130423143256-37527.jpg