Iekāp vasarā kopā ar “Četru Sezonu” jūnija dubultnumuru!

Iekāp vasarā kopā ar “Četru Sezonu” jūnija dubultnumuru!

25. May 2016, 18:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Beidzot klāt ilgi gaidītā vasara! Tā piedāvā vēl vairāk iespēju, vēl vairāk radošu ideju un vēl vairāk iedvesmas, tāpēc arī mēs jūniju sākam, ierasto žurnāla formātu papildinot ar noderīgu pielikumu, kas būs tavs gids visas vasaras garumā un pat ilgāk. Svini katru dienu, jo katrai dienai ir sava garša! Atpūties katru nedēļas nogali, jo pēc steidzīgā un saspringtā darba ritma to ir pelnījis ikviens! Mēs parādīsim, kur un kā! Turklāt parādīsim, ka arī lielpilsētā var baudīt vasarīgas sajūtas. Klāt pikniki, pārgājieni, peldes, gulēšana teltī, dārza darbi, ciemošanās laukos, silto vakaru pastaigas, vasaras terašu baudīšanas laiks un kas tik vēl ne! Jau iedomājoties vien, kas sagaidāms, šķiet, var noreibt. Jūnijs, protams, ir arī maģisks laiks, jo ir vasaras saulgrieži. Tāds nu ir šis mēnesis – saulains, maģisks, pārsteidzošs un ļoti gaidīts. Tieši tāds pats kā “Četru Sezonu” jaunais numurs.

Kopā ar “Četras Sezonas” jūnija numuru dāvājam tev arī īpašu pielikumu - “Svini katru dienu!” / “Izgaršo Latviju!”, kas bagātināts ar daudz vairāk iedvesmojošu ideju, lai ar skaistiem mirkļiem piepildītu ne tikai jūniju, bet visu vasaru (Latvijā un ārpus tās). Un tas nebūt nav viss, jo, sākot ar jūnija numuru, būsim tērpušies savādākā, daudz krāšņākā, skaistākā un vieglāk saprotamā dizainā. Vēl maigākas sajūtas pieskaroties vākam, vēl aizraujošāki teksti un košākas bildes, ieskatoties žurnāla iekšlapās. Mēs esam moderni un mūsdienīgi, taču vienmēr saglabājam saikni ar mums tik iecienītajām un svarīgajām garšām – gan recepšu variācijās, gan uzlabojot radoši mākslinieciskās kvalitātes. No šodienas veikalos – pērc un sajūti izmaiņas!

“Četru Sezonu” jūnija numura galvenā tēma – Līgo svētki. Kāds svinēs pie ugunskura, kāds pļavā, pinot košākos vainagus, bet kāds – pilsētā, sarīkojot gardu un krāšņu maltīti ar tradicionāliem un neierastākiem svētku ēdieniem. Mēs šoreiz piederam pie trešajiem. Iedvesmojies arī tu – cepts brī siers, ceptas ribiņas, kārtainās mīklas standziņas, kārdinoša rabarberu kūka un vēl, un vēl... Un, protams, ja jau jūnijs, tas nozīmē arī salātu laiks! Žurnālā atradīsi idejas 8 dažādiem un krāsainiem vasaras salātiem – atliek tikai pagatavot un baudīt. Vasara Latvijā, protams, ir ļoti skaista, bet ir vērts apciemot arī kādus tuvākus un tālākus kaimiņus. Šoreiz atklājam, cik pārsteidzoši garšīga un interesanta ir Stokholma (tev noteikti tā jāiekļauj savā vasaras piedzīvojumu maršrutā). Un vai ir kāda vasara, kurā netiktu baudīts saldējuma kokteilis vai vienkārši glāze aukstas sulas? Protams, ka ne. Tieši tāpēc degustējam veikalu plauktos atrodamās plūmju sulas, lai atrastu garšīgāko. Un, kad uznāks lielā iedvesma rosīties pa virtuvi, neiztikt arī bez kārdinošām rauga mīklas receptēm, sākot no picas līdz magoņmaizītēm. Patiesi garšīgi!

Vasaras pielikumā atradīsi pašmāju produktu, īpašu dzirkstošo dzērienu un alus izlasi, bez kā vasara noteikti nav iedomājama. Kopā ar projekta “Jaunieši virtuvē” dalībniekiem pieņēmām izaicinājumu, kurā no konkrētiem Latvijas zemnieku audzētiem un ražotiem produktiem jāpagatavo dažādi ēdieni. Skaties, kas kuram sanācis! Un vēl taču pikniks, receptes ar želatīnu un ieskats dažādajos miltu veidos ar gardām receptēm. Un kā punkts uz “i” – Latvijas garšīgāko un skaistāko vietu ceļvedis. Iedvesmojies un baudi vasaru kopā ar mums!


Jūnija žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;
  • Līgo svētki pilsētā;
  • Klāt salātu laiks!;
  • Pārsteidzoši gardā Stokholma;
  • Meklējam saldējuma kokteiļa labāko sabiedroto – plūmju sulu degustācija;
  • Klasika, bet tomēr tik dažāda – rauga mīkla;
  • Receptes bez miltiem;
  • Receptes tavām darba dienām.

 

Par to visu un vēl vairāk – četrdesmit ceturtajā žurnāla “Četras Sezonas” numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls „Četras Sezonas” runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos un tirdziņu stendos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām (dažkārt pat trakām) svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām. Ļaujies piedzīvojumiem un saulainai maģijai kopā ar žurnālu “Četras Sezonas”!

Pieejams:

„Narvesen”;
„Rimi”;
„SKY”;
„Stockmann”;
„Maxima”;
„Prisma”;
„Vīna Studija”;
„Elvi”;
„Top!”;
„Avokado”;
„UNCE eko un dabas lietas”;
„Lavandas”;
„Dabas Dobe”;
„Sirmais&Dreibants”;
„Eko veikals” Šarlotes ielā 6;
kā arī nopērkams 12 „Mego” veikalos un lielākajā daļā „Statoil” DUS.

Cena: 4,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Abonē www.cetrassezonas.lv (3, 6, 9, 12 mēnešiem), www.abone.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un www.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!
Gada abonements: 29,98 EUR (pērkot 43,88 EUR).