Ideāli šim ziemas periodam- Marmora kūka ar kakao dzērienu.

Ideāli šim ziemas periodam- Marmora kūka ar kakao dzērienu.

08. Feb 2015, 13:39 annijalise annijalise



Hmmm, ņam, ņam, tas izskan no manis, vai manas ģimenes locekļu mutes, ja izdzirdam vārdu kakao, jo saprotam ka iet runa par šokolādi.

Šajā diezgan straujajā dzīves ritmā nemaz jau tik bieži neiznāk mājās izgatavot kaut ko. kā sastāvā ir kakao, bet ja iznākt, tad tā noteikti ir Marmora kūka, vai šokolādes kēksiņi.

Tās pagatavošanu esmu parādījusi fotogrāfijās, jo lai arī es gribēju to ģimenei pasniegt  šo kūku, kā svētdienas pārsteigumu, mana mazā meita ārkārtīgi gribēja man palīdzēt, protams gadījās saplēst arī kādu olu uz grīdas, bet kopumā mums izdevās lielisks rezultāts.

Ikdienā kakao  pārsvarā  uzņemam  ar kārumiem, kādu labu Laimas šokolādi, pati iecīenītākā ir konfektes Roks, vai arī ar kādu vafeļu torti.

Meitām brokastīs ļoti garšo brokastu pārslas ar šokolādi.

Un iecienīts ir kakao dzēriens, no kakao pulvera, vārīts pienā un ar putukrējuma putiņām.

Un vēl lielu svētku reizē iegādājamies torti Melnais princis, ceptuve Dona tās cep visburvīgākās.

Nekādā savādākā veidā kakao mēs neuzņemam savā organismā.

Afrodiziaks- tas ir noteikti, jo kuru gan sievieti spēj atstāt vienaldzīgu kārba ar šokolādi, lai vai ko mīļotais vīrietis varbūt ir nodarījis, bet dienas nobeigumā abus noteikti noved  uz guļamistamu.

Šo jauko kūku es noteikti pagatavošu vēl kādā svētdienas pēcpusdienā, un novēlu to izmēģināt arī citām mammām, lai palutinātu savus mīļos.

ar cieņu annijalise