Hotel Jūrmala Spa – bērniem draudzīga viesnīca

Hotel Jūrmala Spa – bērniem draudzīga viesnīca

07. Oct 2013, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ģimenes ar bērniem Hotel Jūrmala Spa var atpūsties lieliski jebkādā veidā - sākot no īpašām bērniem piemērotām Spa procedūrām, gardas bērnu ēdienkartes  restorānā "Jūrmala", bērnu rotaļu stūrīšiem visās spa zonās, līdz dažādām, tieši bērniem paredzētām, izklaides iespējām Jūrmalas pilsētā.

Jūrmala ir īstā vieta jūsu bērna labsajūtai un veselībai – tīrajam piejūras gaisam ir labvēlīga ietekme uz bērnu organismu, plaušām un ādu, Jūrmalas klimats norūda, uzlabo vielmaiņu un asins sastāvu. 

20130926110329-15821.jpg

  • Hotel Jūrmala Spa  īpašais piedāvājums ģimenēm nakšņošanai (2 pieaugušie +2 bērni), iekļauts ir gan brokastis, gan saunu un baseinu centra apmeklējums.
  • Hotel Jūrmala Spa piedāvā bērnu un pusaudžu spa rituālus „Džungļu piedāvājums”, „Gārfilda brīvdienas”, masāža, ķermeņa apgeznošana unpat viegla sejas tīrīšanai ar gēlu u.c.
  • Viesnīcas restorāns „Jūrmala” ir īpaši padomājis par pašiem mazākajiem apmeklētājiem, izveidojot speciālu veselīgu ēdienkarti un bērnu spēļu stūrīti, kur bērni var zīmēt, spēlēties vai arī skatīties multfilmas. Bet restorāna pavāri spēj radīt īpašas un gardas svētku tortes.
  • Ziemā maziem apmeklētājiem un viņu vecākiem tiek piedāvāta iespēja iznomāt ragaviņas, vasarā visa ģimene var doties ceļojumā ar iznomātiem velosipēdiem  vai spēlēt bumbu.
  • Hotel Jūrmala Spa recepcijā var iegādāties arī ziedot.lv suvenīrus – rotaļlietasbērniem.
  • Lai pilnībā izbaudītu visus priekus Jūrmalā, piedāvājam arī             atpūtu “Līvu akvaparkā”.
  • Īpašu pasākumu rīkošana bērniem. Lai dzimšanas dienu, vārdadienu vai jebkuru citu bērnu ballīti padarītu savam bērnam īpašu, Hotel Jūrmala Spa piedāvā nosvinēt svētkus kopā ar Klaunu, Pirātu, Raganu, Pepiju, Vinniju Pūku vai citu pasaku tēlu. 

20130926110400-42839.jpg

Jūrmala pēc Krievijas tūrisma portāla www.travel.ru balsojuma ir atzīta par Labāko galamērķi atpūtai ģimenēm ar bērniem. Apbalvojums „Звезда Travel.ru” („Zvaigzne Travel.ru) ir piešķirts, balstoties uz portāla balsojumu rezultātiem visa gada garumā, kur portālu Travel.ru diennaktī apmeklē vidēji 10 000 interesentu, no kuriem 70% ir Krievijas iedzīvotāji.

Jūrmala portāla www.travel.ru apbalvojumu saņem jau desmito reizi. Iepriekšējo deviņu gadu balsojumā Jūrmala balvu saņēma kā Baltijā labākais kūrorts, un šogad pirmo reizi kā labākais galamērķis atpūtai ģimenēm ar bērniem.

„Jūrmalas pilsētas dome ir lepna par savu „desmito un pirmo zvaigzni” un esam patiesi gandarīti, ka esam atzīti kā bērniem visdraudzīgākais galamērķis/kūrorts, kas ir mūsu nākotne. Jūrmala – tas ir kūrorts bērniem, kas aicina ne tikai ar dažādām atpūtas iespējām, labo pilsētvidi un dabu, bet arī ar īpašām rehabilitācijas un spa programmām zīdaiņiem un bērniem. Šis apbalvojums Jūrmalai skaidri iezīmē Jūrmalas ceļotāju auditoriju un nākotni, kas arī turpmāk būs spēcīgs dzinulis, lai vēl vairāk attīstītu pilsētas infrastruktūru un rīkotu īpašus pasākumus bērniem un jauniešiem. Tas, ka 10. reizi nesaņemam Zvaigzni kā Baltijas labākais kūrorts, mums ir ļoti stiprs veicinātājs strādāt vēl vairāk, lai jau 2013. gadā saņemtu Baltijas labākā kūrorta statusu 10. reizi!” norāda Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis.

20130926110421-12770.jpg 

Kur smelties iedvesmu un rast pozitīvas emocijas?

Hotel  Jūrmala SPA aicina izbaudīt  īpašos rudens SPA un skaistumkopšanas rituālus.

Parūpējies par sevi un saviem mīļajiem šai krāsu pilnajā gadalaikā!

20130926110452-26841.jpg

Īpašais rudens nakšņošanas un tieši rudens sezonai izstrādātais spa piedāvājums veselībai, imunitātes stiprināšanai un labsajūtai:

  • Brokastu bufete restorānā "Jūrmala"
  • Saunu un baseinu centra un trenažieru zāles apmeklējums līdz 18:00 (izbraukšanas dienā līdz 12:00)*
  • Skābekļa kokteilis
  • 2 procedūras no Rudens Spa piedāvājuma uz numuru:

Muguras masāža 20min VAI Sejas masāža VAI Zemūdens masāža

Muguras masāžas laikā izmanto glāstīšanas, berzēšanas, mīcīšanas un vibrācijas paņēmienus. Muguras masāža līdzsvaro nervu sistēmu, nostiprina muskuļu korseti, pastiprina asinsriti, labvēlīgi iedarbojas uz mugurkaula locītavu un saišu sistēmu. Muguras masāža kalpo kā līdzeklis mugurkaula veselības uzturēšanai
Sejas masāža palīdz uzlabot sejas ādas un muskulatūras mikrocirkulāciju un, paātrina vielmaiņas procesus sejas ādā, līdz ar to padarot ādu svaigāku un elastīgāku.
Zemūdens masāža - nomierinoša vai tonizējoša ūdens procedūra (atkarībā no ūdens t° un strūklas spiediena), kuras laikā kvalificēts speciālists veic ķermeņa masāžu ar spēcīgu ūdens strūklu. Zemūdens masāžu iesaka locītavu un mugurkaula saslimšanu gadījumā, ja ir limfas atteces traucējumi. Ļoti efektīva šī procedūra ir migrēnas un stresa noņemšanai un miega uzlabošanai

Presoterapija jeb limfodrenāžas zābaki 30 min

Tā ir relaksējoša procedūra figūras uzlabošanai. Limfodrenāžas zābaku procedūra ir masāža ar mainīgu gaisa spiedienu, kā rezultātā uzlabojas asinsrite un limfas plūsma. Šī procedūra palīdz ārstēt celulītu, novērst dažādas izcelsmes tūskas, likvidēt venozās atteces traucējumus. Ļoti efektīva procedūra, ja ir problēmas ar tūsku un smaguma sajūtu kājās.
Presoterapija ir šobrīd populārākā procedūra ķermeņa skaistumkopšanai un veselības uzlabošanai, jo tās rezultāti ir redzami nekavējoties. Lai uzlabotu procedūras efektivitāti, vari to veikt komplektā ar ietīšanos.

Parafīna cimdiņi 15 min

Plaukstas tiek apstrādātas ar pīlingu, kurš attīra ādu no atmirušajām šūnām, pēc tam tiek ieziests kolagēna krēms un plaukstas uz dažām sekundēm tiek iemērktas siltā parafīnā un ietītas mīkstos frotē cimdiņos. Procedūra uzlabo asinsriti, roku āda kļūst mīksta, gluda un samtaina.

Parafīna zeķītes 15 min

Pēdas tiek apstrādātas ar pīlingu, pēc tam pēdās tiek ieziests kalogēna krēms un tās uz dažām sekundēm tiek iemērktas siltā parafīnā un ietītas mīkstās frotē zeķītēs. Procedūra uzlabo asinsriti, pēdu āda kļūst mīksta, gluda un samtaina.

Detoksikācijas pēdu vanniņa 30min.

Jonu tīrīšanas process ir pārsteidzoša attīrīšanas metode visa ķermeņa detoksifikācijai ar kāju peldi siltā ūdenī, izmantojot jonu ģeneratorā radītos pozitīvos un negatīvos jonus (elektrolīzes process).

Šī ir ārēja detoksificēšanas metode, kas izvada toksīnus caur pēdām. Ķermenis tiek attīrīts, kamēr Jūs ērti sēžat krēslā, iegremdējot kājas vanniņā ar siltu ūdeni. Tas ir ļoti efektīvs veids kā atbrīvoties no toksiskajiem uzkrājumiem neatkarīgi no to atrašanās vietas organismā.

Parafīna vai Dūņu vai Cryo aplikācijas lokāli problēmu zonām (plecu zonas, kājas, rokas, vēders) 15 min

Parafīna aplikācijas tiek klātas plecu zonas vai uz roku / kāju locītavām. Parafīna aplikācijas izmanto arī pie elpošanas ceļu saslimšanām. Dūņu un Cryo aplikācijas palīdz pie locītavu slimībām, samazina sāpes muskuļos un noņem saspringumu.

Barojoša matu kopšanas procedūra

Matu barošanai, ārstēšanai un atjaunošanai

Meistars piemeklē attiecīgus produktus procedūrai – šampūnu, masku un balzāmu matiem. Procedūras laikā tiks veikta relaksējoša galvas masāža un nobeidz procedūru ar vieglu matu žāvēšanu.

Aromātiskā pērļu vanna ar jūras sāli vai eļļu 20 min

Burbuļvanna, kuras ūdenim, atkarībā no klienta vēlmēm, tiek pievienotas aromātiskās eļļas vai jūras sāls. Tā ir nomierinoša vai tonizējoša procedūra (atkarībā no pievienotajām vielām), kura stimulē vai nomierina nervu sistēmu, uzlabojot vielmaiņu, mazinot muskuļu un kaulu sāpes. Vanna ieteicama pārslodzes un miega traucējumu gadījumos

Šarko duša 15 min

Ķermeņa masāža ar spēcīgas ūdens strūklas palīdzību. Masāžu veic kvalificēts speciālists. Procedūras laikā tiek uzlabota asins cirkulācija un vielmaiņa, paaugstinot organisma tonusu. Procedūra uzlabo arī ādas elastību un mazina celulītu.

Sāls istaba 40min

Mākslīgi izveidota sāls ala, kurā atrodoties cilvēks ieelpo sāls putekļus, kuri veidojas no smalki samaltas sāls un tiek izsmidzināti pulvera veidā.
Sāls terapiju izmanto pie dažādām hroniskām saslimšanām – ādas, elpošanas ceļu. Šo procedūru iesaka arī imunitātes stiprināšanai un elpošanas ceļu slimību profilaksei. Sāls putekļi labi attīra arī smēķētāju plaušas

Skābekļa kokteilis

Par 50% lielāks skābekļa saturs nekā gaisā! Piedod vairāk enerģijas un attīra asinis; sekmē toksīnu izvadīšanu no organisma; uzlabo vielmaiņas procesus un asinsriti; nostiprina imunitāti

 20130926110617-72709.jpg

Darba dienu Spa piedāvājumi  (pirmdiena – ceturtdiena)

Vēja mūzika

  • Baseinu centra Wellness Oasis apmeklējums
  • Muguras masāža 30min.
  • Sejas masāža 20min.
  • Sāls istaba 40min VAI Pranamat Eco 20min
  • Skābekļa kokteilis

Lietus Melodija

  • Wellness Oasis apmeklējums
  • Detoksikācijas pēdu vanniņa
  • Techni Spa lokāli (kājas līdz viduklim/rokas un mugura/gurni un vēders) VAI Spa pīlings ar ietīšanu
  • Sejas plastificējoša maska Spa Peel-Off 20min.
  • Sojas sveču terapija rokām 15min
  • Tēja

20130926110638-83335.jpg

SPA un skaistumkopšanas rituāli rudenī

Rudens krāsas

  • Kapsula 20min. (kapsulas laikā tiek veikta viegla galvas masāža )
  • Muguras masāža ar silto eļļu 30min.
  • Sejas masāža
  • Skābekļa kokteilis

Rudens lapkritis

  • Plastificējošas sejas maskas Spa Peel-Off 30 min
  • Volumetry matu kopšanas procedūra
  • Manikīrs bez lakošanas
  • Tēja

Zelta Rudens

  • Wellness Oasis apmeklējums
  • Antistressa masāža 60min. vai Lokāla griķu masāža 40min. vai TechniSpa Lokāli (kājas līdz viduklim / rokas un mugura / gurni un vēders )
  • Nostiprinošs matu rituāls vai Progresiff procedūra ādai ap acīm
  • Tēja

20130926110213-32573.jpg

www.hoteljurmala.com