19.04 10:00-16:00
Nodarbības citā laikā
Izpārdots
"Grila skola" un Jolanta šoreiz pastāstīs kā pagatavot hotdogus, jeb karstos suņus.
Recepte:
1 iep. cāļa cepamās desiņas "Marienbāde"
100g siers
10 bekona šķēles
hotdogu maizītes
mērces vai salāti pildīšanai
marinēti Halapenjo pipari pēc izvēles
Sieru sagriež strēmelītēs. Desiņas iegriež gareniski un katru desiņu piepilda ar sieru. Ja vēlas hotdogus asākus, tad ieliek kopā ar sieru arī pa kādai Halapenjo ripiņai. Katru desiņu ietin bekona šķēlē un cep uz grila.
Maizītes iegriež gareniski, piepilda ar salātiem vai mērcēm pēc savas gaumes un liek pa vienai desiņai.