Grite - kvalitāte, uz kuru var paļauties!

Grite - kvalitāte, uz kuru var paļauties!

23. May 2017, 20:27 mincenee mincenee

Mūsu ģimenē ļoti svarīga ir tīrība un komforts ik uz soļa. Ikdienā ļoti daudz izmantojam salvetes, jo meitai ir astoņi mēneši un bieži nepieciešams ko uzkopt, kā arī notīrīt sašmucētās rociņas vai notraukt siekalas no mutes. Līdz šim izmantojām cita ražotāja produktus, jo mums svarīga ir kvalitāte un izvēlamies pārbaudītas vērtības. Tādēļ arī ikdienā neeksperimentējam, jo negribas piedzīvot vilšanos un nožēlot iztērēto naudu par sliktu produktu katrā lietošanas reizē. Taču Gritei ir kvalitāte, uz kuru var paļauties! Jaunās produkcijas sērija ir patiesi pārdomāta un palīgs gan mājās, gan ceļojumos.

Grite Charisma tualetes papīra iepakojumā ir astoņi rullīši ar četrkārtainu papīru. Tas ir reizē maigs un izturīgs. 

Grite Charisma un Charisma Pure White virtuves dvieļi spēj ļoti labi uzsūkt mitrumu. Tie ir izturīgi un gana maigi, lai ar tiem varētu arī noslaucīt arī rokas vai muti. Arī virtuves papīra dvieļiem ir četri slāņi.

20170523201903-67696.jpg

Papīra dvieļi loksnēs Grite Blossom & Grite Hey!Kids ir ļoti ērti līdzpaņemšanai, lai varētu izbraukuma laikā notīrīt gan rokas, gan citas gadījušās šmuces. Šīs salvetes arī ir izturīgas un veiksmīgi uzsūc slapjumus, neizšķīst pie pirmās saskares ar ūdeni kā tas ir gadījies ar citas firmas salvetēm. Tiesa, man salvetes šķita nedaudz par raupju priekš pavisam maziem bērniņiem. Citādi lieliskas! Un arī skaists dizains.

20170523202020-47776.jpg

Kabataslakatiņu Grite Hey!Kids var ērti paņemt līdzi, jo viegli ietilps arī mazās kabatās un somiņās, lai vienmēr būtu līdzi brīžos, kad jānotīra pilošs deguntiņs, netīra mute vai rociņas. Mūsu ģimenē lielisks palīgs siekalu noslaucīšanai, kamēr vizinās ratos. Izturība laba, bet arī gribētos, lai būtu nedaudz maigākas.

20170523202318-89805.jpg

Noteikti iesaku iegādāties šos Grite produktus! Tie neliks jums vilties!