Gribu pabūt viena. Kādēļ mans mīļais to nesaprot?

Gribu pabūt viena. Kādēļ mans mīļais to nesaprot?

28. Mar 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai pabūtu viena, tev jāieslēdzas vannas istabā un vairākas stundas jāsēž vannā, tēlojot, ka esi iedziļinājusies aizraujoša romāna saturā? Vai arī jāizdomā kāda meiteņu ballīte, lai tikai izrautos no mājas? Un viss tikai tādēļ, ka teikumu – ļauj man pabūt uz mirkli vienai – tavs mīļotais nekādi nesaprot.

Deva vientulības ir vajadzīga mums katrai! Citai tikai šī deva ir lielāka, citai mazāka. Tomēr tas, ka gribi pabūt viena ar savām domām un iespējams pat nākotnes sapņiem nebūt nenozīmē, ka jūsu attiecībās ir nesaskaņas, par kurām būtu jāsatraucas. Mēģini izskaidrot savas vajadzības arī sev tuvajiem cilvēkiem. 

Un iemācies kļūt nedaudz pofigiste. Tas nozīmē – dzirdi, ko tev saka citi, bet pa ikdienu soļo, balstoties uz savu viedokli un domām. Nekautrējies norādīt, ka apzinies, ka domājat atšķirīgi, bet par spīti tam, tu vienalga rīkosies tā, kā tu gribi. Šajā attieksmē ir jāpatrenējas! Tad, kad redzēsi, ka patiesībā no šādas tavas rīcības pasaule nesagrūs, nākamreiz jau kļūs vieglāk. Turklāt arī apkārtējie ar laiku tevi pieņems kā tādu „labo” īpatni, kurai bieži vajadzīga vienatne. 

Pastāsti,ko dari brižos,kad vēlies pabūt viena!

Blumen Blumen 28. Mar 2015, 14:14

man paldies Dievam virs kad ir darba un berns skola ir iespeja pabut vienai!Musu gimene si problema ir passaprotama,jo nakas kadam pateikt gribu but viens un viens otru respektejam!😀

kerstyna kerstyna 28. Mar 2015, 12:33

Man tā bija milzu problēma pazīšanās sākumā. Viņam likās, ka pārim vienmēr ( gandrīz vienmēr) ir jābūt kopā, viss jādara kopā utt.
Man tika pārmests gan egoisms, gan nemīlēšana, gan arī pa kādam greizsirdības murdziņam parādījās, bet nu jau miers, ir sapratis, ka cilvēkam vajag laiku sev ar sevi pabūt. Pašam jau arī vajag.