№17: Gribu būt tava konfekte!

№17: Gribu būt tava konfekte!

16. Jan 2016, 18:49 sandux sandux

1. Iepazīstini ar sevi! Pāris vārdos pastāsti par sevi un pievieno vienu fotogrāfiju.

Esmu sieviete, kas noskrējusies darbā un citos pienākumos. Skrienu uz darbu, skrienu uz mājām, skrienu uz veikalu...  Un bieži aizmirstu par sevi, par savu vīrieti, par bērniem - ka jāpabaro ne tikai ķermenis, bet arī gars...

20160116182926-30223.jpg

2. Cik ilgs laiks pagājis kopš esi attiecībās ar savu mīļoto cilvēku? Vai tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena, vai varbūt bija nepieciešams laiks,lai vienam otru iemīlētu?

Ar vīru šovasar atzīmējām pazīšanās 5 gadus, precējušies esam trīs gadus.

Viņš manu mīlestību iekaroja, es viņam iepatikos uzreiz:)

3. Cik daudz laika jūs pavadāt kopā kā pāris dienā/ nedēļā/ mēnesī?

Kopā pavadām visu brīvo laiku - pēc darba, brīvdienās. Tikai - cik kvalitatīvi pavadām? Vienā dzīvoklī esam, bet tālāk....?

4. Ko Tu sagaidi no attiecībām?

Attiecības būs tās, kas mani uzmundrinās, noturēs, atturēs no muļķībām. Uz otru cilvēku ir 100% jāpaļaujas, jāuzticas. Un jābūt cieņai.

5. Kāds ir iemesls Tavai dalībai projektā? Ko vēlies sasniegt un ko vēlies ieguldīt attiecībās? Vai esi piedalījusies arī iepriekšējos gados vai šī ir pirmā reize?

Pagājušajā gadā jau piedalījos. Bija interesanti, jo nezināju, ko sagaidīt, un bija arī grūti, jo uzdevumi bija diezgan laiku, iztēli un iesaistīšanos paģēroši:)

Es vēlos ieguldīt laiku mūsu attiecībās. Es vēlos, lai mēs atkal uzlūkojam viens otru un sajūtam tauriņus vēderā. Es gribu būt tas saldumiņš, kas rada atkarību un apmierina baudas sajūtu. Jo galvenais - mīlestība - nav zudusi.20160116184540-64516.jpg