GMT Beauty krēms ķermenim – manai ādai patīk!

GMT Beauty krēms ķermenim – manai ādai patīk!

14. Nov 2017, 14:38 FejuFeja FejuFeja

Man ir ļoti sausa āda, tāpēc ķermeņa kopšanas līdzekļus izvēlos ar īpašu rūpību. Piedevām, to ietekmē ne tikai sausā āda, bet arī tas, ka tā ir salīdzinoši kaprīza. Ja ādai ķermeņa krēms nesimpatizē, tā nepatīkami niez.

Iekļūstot starp Māmiņu Kluba oktobra blogerēm, ieguvu iespēju izmēģināt GMT mitrinošo un nomierinošo ķermeņa krēmu. Krēmu esmu lietojusi nu jau vairāk nekā nedēļu, tāpēc kārta padalīties ar saviem iespaidiem.

Sākotnēji jāsaka, ka GMT Beauty ķermeņa krēms no citu ražotāju līdziniekiem atšķiras ar savu iepakojumu. Askētisks, bez kliedzošiem uzrakstiem un košām bildēm. Tieši tāpēc nav divu šaubu, ka manās rokās nonākusi profesionālā kosmētika, kura, gribas domāt, pildīs arī savus solījumus, jo to nepavada skaļi reklāmas uzsaukumi.

20171114143806-36704.jpg

Sākot lietot GMT Beauty ķermeņa krēmu, lūk, kādus labumus tajā saskatīju un novērtēju visaugstāk:

Viegli uzklāt un ātri iesūcas ādā. Otrais punkts priekš manis kā divu bērnu mammas ir īpaši svarīgs, jo, lai arī gribētos atvēlēt savai ikvakara skaistuma kūrei pāris minūtes, tas praktiski nav iespējams, jo kāds noteikti raustīs durvju rokturi, jo gribēs spēlēties, padzerties, palasīt grāmatu.., bet otrs vienkārši aiz durvīm raudās. Tāpēc šis krēms ir izcili piemērots tām sievietēm, kuras vēlas par sevi parūpēties, bet tam nav daudz laika. Vienkārši ātri uzsmērē krēmu uz ādas pēc dušas un skrien tālāk savās gaitās, nesatraucoties, ka apģērbs no krēma kļūs netīrs.

20171114143737-15515.jpg

Patīkams aromāts. Smaržo pēc zālītēm, pļavas un vēl kaut kā forša. Nu, īsti manā gaumē, jo izpaliek sintētiski uzbāzīgais aromāts. Un tas ir pat ļoti likumsakarīgi, jo GMT Beauty produkti tiekot ražoti no dabiskām izejvielām. Tātad, visu labāko zālīšu spēks tiek koncentrēts mūsu ķermeņa skaistumam.

Ādai patīk. Pēc krēma lietošanas āda ir patīkami maiga, neniez, nav sausuma sajūtas.

Kādu varbūt varētu apstulbināt uz ķermeņa krēma pudelītes attēlotā topošā māmiņa, taču nost ar stereotipiem. Mēs zinām, ka gaidību laikā par sevi vēlamies rūpēties jo īpaši, jo laimīga māmiņa nozīmē arī laimīgu mazuli. Un tieši tāpēc šo mantru nevajag aizmirst arī pēc tam, kad mazulītis ir jau piedzimis – mums jābūt skaistām mammām! Un par savu skaistumu un labsajūtu mums var palīdzēt parūpēties GMT Beauty.