GMT Beauty ķermeņa krēms īsā laikā sausu ādu padara mīkstu un maigu

GMT Beauty ķermeņa krēms īsā laikā sausu ādu padara mīkstu un maigu

31. Jan 2018, 16:22 mincenee mincenee

Sausa un raupja āda ziemas sezonā ir viena no problēmām, ar kuru nākas saskarties, iestājoties aukstajam laikam. Nepatīkama kairinājuma sajūta tam visam vēl bonusā. Līdz šim lietotais ķermeņa krēms un vitamīni nebija devuši vērā ņemamus uzlabojumus, tādēļ izlēmu riskēt un izmēģināt ko jaunu. Paldies Māmiņu klubam par iespēju testēt GMT Beauty Expecting sērijas mitrinošo un nomierinošo ķermeņa krēmu, kas īpaši radīts sievietēm grūtniecības un bērna zīdīšanas periodā. Tas ir laiks, kad ikviena sieviete ir pelnījusi īpašas rūpes. Taču šo krēmu var lietot ikviena sieviete!

Esmu patīkami pārsteigta par krēma ātro iedarbības laiku. Jau pēc pāris lietošanas reizēm mana āda palika maiga un zīdaina. To pamanīja arī mans puisis, ar smaidu sakot, ka maiga kā maza bērna dibentiņš. Tātad rezultāts ir!! Tāpat ir zudis kairinājums un nieze, kas reizumis bija jūtama pirms tam.

Pozitīvi vērtējama arī ķermeņa krēma neuzbāzīgā smarža, jo manam degunam nepatīk spēcīgi aromāti. Tā ir patīkama un atsvaidzinoša.

Man ļoti patīk arī parocīgā lietošana - krēmu var ērti iespiest saujā un nav jāsatraucas, ka izlīs vai izspiedīsies par daudz. Ķermeņa krēmu jāuzklāj uz tīras ādas vienu vai divas reizes dienā pēc pašas izvēles. Man ērtāk ir to lietot vakarā pēc dušas, viegli iemasējot to ādā. Īpaši patīk tas, ka krēms neticami ātri uzsūcas ādā, neradot nekādas taukainuma paliekas. Acumirklī ir uzsūcies un vari doties savās gaitās, nekas nav jāgaida.

Tā kā vēl turpinu bērnu barot ar krūti, tad ļoti piesardzīgi izvēlos kosmētiku, ko lietot. Šis krēms ir bagātināts ar vērtīgiem ekstraktiem un eļļām, kas mitrina, aizsargā un uztur ādu elastīgu un veselīgu. Produkts var lepoties ar dažādiem dabas ekstraktiem savā sastāvā.

Pieminēšanas vērts ir arī fakts, ka šis produkts ir ražots tepat Latvijā. Es noteikti iesaku pamēģināt, nenožēlosiet! Vairāk par GMT Beauty produktiem un iespējām tos iegādāties varat uzzināt viņu mājaslapā: http://gmtbeauty.com/lv/kur-iegadaties/ .

20180131161045-23591.jpg20180131161526-42233.jpg