Ģimenes Ziemassvētku fotosesija

Ģimenes Ziemassvētku fotosesija

13. Dec 2017, 09:45 Hopeful_soul Hopeful_soul

Šis nebūs stāsts par to, kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus, bet par mūsu ģimenes šogan nenotikušo Ziemassvētku fotosesiju.

Par iedvesmu: mums ir draugi, kuri katru gadu uz Ziemassvētkiem piedalās ģimenes fotosesijā un tad nosūta bildi visiem saviem radiem/draugiem. Tiešām jauka ideja, var paskatīties, kā bērni paaugušies:) Plus, manas citas draudzenes puisim neilgi pirms svētkiem gadiņš, tad nu viņi arī organizēs fotosesiju.

Es, protams, pilnās burās, ka arī mums šogad vajag. Jo - es tā gribu un tā ir skaisti un jauki. Internets arī pilns ar ģimeņu foto saskaņotos ancukos. Turklāt mazajai māsai pirmie Ziemassvētki (janvāra vidū gadiņš), tas ir jo īpaši iemesls visu smuki noorganizēt.

Sazvanu fotosalonu. Vienu dienu pēc darba (esmu jau atgriezusies) ieeju Humanā, kur viss par 2 eiro un iepērku sev, vīram un vecākajai meitai sarkanus krekliņus (mazulim jau ir sarkans bodijs). Atnesu mājās, izmazgāju, atrādu, izpriecājos.

Un tikai tad izstāstu par ideju pārējai ģimenei. Izrādās - vīrs ir pret ģimenes bildes sūtīšanu visiem draugiem un radiem. Viņš to tā saprātīgi paskaidroja, ka es nemāku šeit uzrakstīt, bet tajā brīdī viņam piekritu un tā nu (vismaz šogad) šis pasākums ir atcelts. Principā stāsts, kā manas trakās idejas pielāgot realitātei un rēķināties arī ar vīru, nevis savu "es gribu".

Protams, ceru uz nākamo gadu:)