Gatavosimies Jaunajam gadam kopā ar PMC centru: piedalieties projektā "Pirms un Pēc"!

Gatavosimies Jaunajam gadam kopā ar PMC centru: piedalieties projektā "Pirms un Pēc"!

27. Nov 2015, 08:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirms diviem gadiem Māmiņu Klubs jūs iespazīstināja ar Profesionālās mikropigmentācijas centru "PMC". Toreiz mums bija pirmais kopīgais projekts ar nosaukumu "Pirms un pēc".

Pa šo laiku centrs iekārtojies daudz plašākās, mūsdienīgākās telpās. Pirms visiem sniegotajiem svētkiem esam nolēmuši atkārtot projektu, sniedzot iespēju trim projekta dalībniecēm tikt pie dāvvanas Jaunajā gadā, un šī dāvana ļautu sagaidīt Jauno gadu visā tā skaistumā!

20151123095519-84382.jpg

Projekta noteikumi:

- pavisam būs 3 uzdevumi,

- katra uzdevuma izpildei dosim 5 dienas,

- katru uzdevumu izziņojam pirmdienā, un tas jāizpilda līdz piektdienai ieskaitot,

- sestdienā Profesionālās mikropigmentācijas centra meistari mums paziņo, kurš pie viņiem dodas uz konkrēto procedūru - 1 cilvēks,

- pierakstīties uz procedūru vajadzēs uzreiz, piezvanot uz norādīto tālruni un ieplānojot procedūru tuvāko 7 dienu laikā,

- pēc procedūras publicēsim rezultātu PIRMS un PĒC.

Jaungada dāvana Nr.1

Lūpu mikropigmentācija

20130324230433-29960.jpg

Gribi tikt pie tādas dāvanas?

Iesūti savu blogu

līdz 27.novembrim ieskaitot.

BLOGĀ PASTĀSTI, LŪDZU...

1. Vai tev patīk tavu lūpu forma un apjoms? Kāpēc?

2. Рastāsti, lūdzu, kā par tām rūpējies: vai lieto kādu sviestu, eļļu, speciālu lūpu balzāmu, vai lieto higiēnisko lūpu krāsu utt.

3. Vai tu lieto lūpu krāsu? Ja jā, tad kādai krāsai dod priekšroku? Parādi savu lūpu krāsu arsenālu! Vai tavā kosmētikas somiņā ir tikai lūpu spīdums? Kāpēc? Vai tā bijis vienmēr? Pastāsti!

4. Ja lieto lūpu zīmuli, tad parādi mums viņu, un pastāsti tā vēsturi: kur pirkts, vai esi apmierināta, vai agrāk lietoji citu, cik ilgi tas turas.

5. Vai esi veikusi kādas manipulācijas ar lūpām - piemēram, permanentais grims utt. Parādi, pastāsti par šo pieredzi. Ja nē, tad uzraksti, vai esi domājusi par ko tādu, un kāpēc neesi neko darījusi.

6.  Ja tavā acu priekšā visu laiku ir bilde, kura tev palīdzētu parādīt un pastāstīt, kādas lūpas tu gribi, tad parādi arī to!

7. Nofotografē savas lūpas un parādi, kā tās izskatās NEKRĀSOTAS, un kā tās izskatās AR IKDIENĀ LIETOTU kosmētiku, ja tādu lieto.

8. Uzraksti, kāpēc gribētu laimēt šīs nedēļas balvu.

20130324230606-27780.jpg

Klasiskais permanentais grims lūpām – precīzas kontūras iezīmēšana ar daļēju vai pilnīgu iztušējumu.
Taču varbūt Jūs neesat pieradusi lietot spilgtas lūpukrāsas un kontūru zīmuļus, bet gan caurspīdīgu lūpu spīdumu? Tādā gadījumā „akvareļu” piepildīšanas tehnika ir domāta tieši Jums! Viegla bezkontūras puscaurspīdīga lūpu piepildīšana ar naturāla toņa krāsu: bēšīgos, persiku un rozīgos toņos, - tieši tas piešķirs Jūsu lūpām sulīgumu un veselīgu izskatu bez uzkrāsošanas efekta.
 
Daba nav apveltījusi Jūs ar pilnīgām lūpām? Tas ir ļoti vienkārši koriģējams – viegla izgaismošana ar speciālu krāsvielu virs augšlūpas piešķirs ilgi kāroto vizuālo apjomu un juteklību.
Ir iespējams doto tehniku savienojums maksimāli pievilcīga efekta iegūšanai.

Procedūru veiks Alīna Kosenkova

 20151123092530-34763.jpg

Skaists, bet dabīgs permanentais grims izdaiļo sievieti. Ietaupa laiku un padara sievieti daudz pārliecinātāku par sevi! Un tieši tāpēc es gūstu milzīgu apmierinājumu un prieku! Nākot uz korekciju, redzu milzīgu prieku un mirdzumu acīs, kāds nav bijis pirmajā procedūrā. Būšu ļoti priecīga padarīt arī jūs par lāsīti laimīgākas. Nāciet uz mūsu centru un tiksiet pie kvalitatīva permanentā grima, kas būs augstākajā līmenī!

To, kurš tiks uz lūpu mikropigmentācijas procedūru, izvēlēsies Centra meistari. Un laimīgās vārdu uzzināsim sestdienā, 28.novembrī.

20151123095709-71034.jpg

Meistari izvēlēsies to, kurai šī procedūra šobrīd vajadzīga visvairāk, tātad to, kam vislabāk varēs redzēt PIRMS un PĒC efektu.

Pievienojiet savus blogus Sieviešu Kluba rubrikā, zem taga Pirms-un-pēc. Veiksmi!

PROJEKTU ATBALSTA

20130311092905-36194.jpg

www.pmc.lv

https://www.facebook.com/ProfesionalasMikropigmentacijasCentrs/

Bērzaunes 7, Rīga
SKY DREAM CLINIC

+371 29610402