Gardas siltas maizītes brīvdienu rītam

Gardas siltas maizītes brīvdienu rītam

20. Feb 2017, 10:00 lauvinja lauvinja

Brīvdienu rītos gribas palutināt sevi un ģimeni. Mēdzam cept pankūkas, bet reizēm gribas kaut ko pamainīt. Reizēm maizīti cepu pati, bet grozies kā gribi, tam vajag vismaz stundu. 

Tagad esmu atradusi alternatīvu, rītiem, kad slinkums ņem virsroku.

Prismā ir pusceptas maizītes - dažādu veidu, šoreiz nopirku izmēģināšanai bulciņveida baltmaizi, bet nākamajai reizei plānoju izmēģināt ciabatu.

20170219224524-91088.jpg

Atrodas plauktā blakus izceptajai maizei, speciālā iepakojumā. Gatavošana - apsmērē ar siltu ūdeni un cep 10-12 minūtes 200-220 grādos.

Sastāvs - es teiktu neko diži kaitīgu neieraudzīju - milti , ūdens, raugs, sāls, citronskābe (E 300), kviešu iesala milti, lauku pupu milti. 

20170219224912-20849.jpg

Garšoja ļoti labi!