RECEPŠU KONKURSS: parādi gardākās Jaungada rīta brokastis

RECEPŠU KONKURSS: parādi gardākās Jaungada rīta brokastis

06. Jan 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Daudziem brokastu rīti nav iedomājami bez spēcinošas maizītes pie rīta kafijas vai tējas. Maizes grauzdētājs jeb tautā pazīstams ar vārdu „tosteris” ir lielisks palīgs ātrām brokastīm. Bet brokastu receptes noteikti var variēt- saldās maizītes, sāļās maizītes, maizīšu sacepumi... Receptes ir patiesi dažādas!

Iespējams, ka tieši Tev ir zināma koša un vitaminizēta rīta recepte. Pastāsti un parādi mums, kāds ir Tavs rīta maizes grauzdiņš. Padalies noslēpumos par sātīgākajām kombinācijām, kas var atrasties uz svaigi grauzdētas, siltas un kraukšķīgas maizītes, radot lieliskas Jaungada brokastis!

20121218120857-80413.jpg

Piedalies konkursā:

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūtiet rakstu/ fotoblogu ar Tavām Jaungada brokastīm un gaitu, kā tās pagatavoji;
  • Izvēlaties sadaļu Sieviešu Klubs un tagus Konkursi, Gardas-receptes
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā
  • Lai pārliecinātos, ka tā ir Tava recepte, apraksti to soli pa solim un pievieno vismaz 3 bildes no pagatavošanas procesa un galarezultātu!

Uzdevums jāizpilda līdz 6.janvārim ieskaitot un, iespējams, tieši Tu iegūsi savā īpašumā atraktīvu virtuves palīgu – kādu no košajiem Electrolux maizes grauzdētājiem, kas Tev ne vien asistēs kulinārajos eksperimentos, bet arī kalpos kā pievilcīgs interjera elements Tavā virtuvē!

Uzvarētāju noskaidrosim 7.janvārī.

Simpātiju izvēlēsies Electrolux pārstāvji.

Konkurss tapis sadarbībā ar

20121214115224-23314.jpg

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 03. Jan 2013, 14:58

Natālij, Tavas receptes ir oriģinālas un krāšņas, gaidām!

taschinka taschinka 03. Jan 2013, 10:50

Bija idejas,bija vēlme piedalīties,bet vairs ne.