Francijas kosmētikas zīmols ALGOTHERM – talasoterapijas aizsācējs pasaulē – vēl plašāk pieejams Latvijā

Francijas kosmētikas zīmols ALGOTHERM – talasoterapijas aizsācējs pasaulē – vēl plašāk pieejams Latvijā

12. Nov 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Francijas kosmētikas zīmols ALGOTHERM, atklājot jūras augu izmantošanas iespējas ādas kopšanā, pirmais pasaulē aizsāka talasoterapijas virzienu. Nu jau vairāk kā 50 gadus tas piedāvā ādai un videi drošu kosmētiku, kas ietver vislabākās sastāvdaļas no aļģēm – izciliem augiem ar bezgalīgu potenciālu.

Zīmols ALGOTHERM līdz šim Latvijā bija mazpazīstams, taču, paplašinot savu darbību, tā augstvērtīgie kosmētiskie produkti mūsu sabiedrībai kļūs pieejamāki. ALGOTHERM kosmētiku drīzumā varēs iegādāties gan Latvijas labākajās aptiekās, gan vairākos salonos un klīnikās, kur būs pieejamas arī SPA by Algotherm procedūras.

Kā norāda ALGOTHERM pārstāvis Latvijā Uldis Veits: „Latvijas speciālisti - dermatologi, kosmētiķi un kosmetologi jau tagad ir iepazinušies ar ALGOTHERM produktiem un viennozīmīgi var apliecināt, ka to sniegtās iespējas ādas kopšanā un atjaunošanā ir zīmola vārda cienīgas.”

Par ALGOTHERM

1962.gadā ALGOTHERM laboratorijas dibinātājs, biologs ar specializāciju algoterapijā Luī Le Fjūrs (Louis Le Fur) izgudroja un patentēja metodi, kā no aļģēm iegūt alginātu. Šo zinātnieku burtiski apbūra aļģu fantastiskās īpašības un to pozitīvā ietekme uz cilvēka organismu. Tika rādīts pirmais produkts - LThe aļģu vannas līdzeklis, kurā pilnībā atklājās visa "jūras bagātību" vērtība. Pēc dažiem gadiem šis kungs dibināja algoloģijas laboratoriju aļģu īpašību izpētei.

1997. gadā ALGOTHERM laboratorijas kļuva par lielas farmācijas korporācijas Groupe Batteur *– farmācijas laboratorijas Gilbert, kas darbojas jau vairāk kā simt gadus, mantinieku daļu. Līdz ar to ALGOTHERM iemantoja pirmā kosmētikā zīmola statusu, kurš varēja nodrošināt kvalitātes kontroli visos ražošanas posmos: sākot no izejmateriālu savākšanas līdz pat gatavas produkcijas iepakošanai.

1998. gadā tika atvērts pirmais SPA centrs ar zīmolu ALGOTHERM Dovilā, Francijā**. Šobrīd ALGOTHERM sadarbojas ar prestižākajām kūrortvietām, piemēram, ar vienu no pasaules visizsmalcinātākajām un pilnībā ekoloģiskām viesnīcām “The Brando Hotel”, kas atrodas Tetiaroa salā. Jāatzīmē, ka, pietuvinoties pasaules augstākajam standartiem, līdz šim Latvijā zīmola ALGOTHERM produkcija apmeklētājiem bija pieejama arī Rīgas pieczvaigžņu viesnīcā „Hotel Bergs” un tā lauku rezidencē „Rūmenes muižā.

Šo vairāk kā 50 gadu laikā ALGOTHERM ir saglabājis savas līderpozīcijas zinātnē, kas pēta jūras augu iedarbību uz ādu, kā arī nācis klajā ar inovatīviem un efektīviem produktiem, kas ir gan saudzīgi ādai (to sastāvā nav parabēnu un fenoksietanola, aromāti ir bez alergēniem), gan droši apkārtējai videi, tai skaitā jūras bioloģiskai daudzveidībai. Lai saglabātu vidi, ALGOTHERM ir apņēmies aizsargāt un cienīt jūras bioloģisko dažādību, ievērojot vairošanās periodus un ilgtspējīgu savvaļas resursu izmantošanu, kā arī nekad savus produktus neizmēģināt uz dzīvniekiem. ALGOTHERM produktu iesaiņojums ražots no otrreizējām izejvielām, lai saudzētu dabu.

Visa ALGOTHERM kosmētika ir dermatologu un oftalmologu pārbaudīta.

Šobrīd ALGOTHERM ir izstrādājis septiņus ekskluzīvus kompleksus un divus revolucionārus patentus, kas ādai nodrošina pierādītus un redzamus rezultātus.

ALGOGÈNE PATENTS - Četru aļģu veidu kombinācija aktivizē 35 jaunību nostiprinošus un atjaunojošus gēnus.

ALGOSUN PATENTS – Nodrošina dabisku ādas un DNS aizsardzību.

20161109222618-75676.jpg

Jūraszāles no UNESCO pasaules mantojuma

Neaptveramā ūdens pasaules bioloģiskā daudzveidība ir avots inovatīviem ādas kopšanas pētījumiem. Ūdenszāles, kas ir tūkstošgadīgs augs un viena no pirmajām Zemes dzīvības formām, mājo sālsūdens vai saldūdens vidē. Jūraszāles ir dažnedažādas, visdažādākās nokrāsas, tai skaitā zila un sarkana. Tās mēdz būt gan sīkas, gan vairākus metrus garas. Pasaulē ir uzskaitīti 40 000 aļģu sugu, 800 no tām atrodamas Bretaņas piekrastē, kas iekļauta UNESCO pasaules mantojuma objektu sarakstā. Kosmētiskajos līdzekļos tiek izmantotas aptuveni 40 aļģu sugas.

Arī ALGOTHERM atlasa un ievāc lielāko daļu jūraszāļu Bretaņā, Iruāza jūras arhipelāgā, kas izslavēts ar ūdens tīrību un kvalitāti. Šajā vidē atrodama unikāla zemūdens flora.

ALGOTHERM, baltoties uz algoterapijas mākslu atklāt katras aļģes sugas slēpto potenciālu, izvēlas visefektīvākās bioloģiski aktīvās molekulas un pārvērš tās efektīvās vielās, kuras āda spēj uzsūkt.

ALGOTHERM jūras kosmētikas produkti veidoti no 30 rūpīgi izpētītām un atlasītām aļģu sugām, tai skaitā no Cyanidium Caldarium mikroaļģes, kas ir viena no vecākajām dzīvības formām uz Zemes- tai ir 1,3 miljardi gadu!

20161109222628-15997.jpg

ALGOTHERM stūrakmens

Aļģe ir īpašs augs, kuram ir unikāls DNS ar spēcīgām un dzīvībai svarīgām īpašībām. Tā spēj pielāgoties visekstremālākajiem apstākļiem. Aļģei piemītošo dzīvības spēku var izmantot ādas šūnu atjaunošanai. Katrai jūraszāļu sugai ir unikāls bioloģiski aktīvo molekulu sastāvs: vitamīni, mikroelementi, antioksidanti, proteīni, aminoskābes un neaizstājamās taukskābes (omega 3, 6 un 9).

Jūras ūdenim un ūdenszālēm sastāva ziņā piemīt apbrīnojama līdzība ar cilvēka asins plazmu. Šī bioloģiskā līdzība, papildinājumā ar dabisko osmozi (ūdens un sāļu koncentrāciju), ļauj jūraszāļu sastāvā esošās vielas transportēt dziļi ādas šūnās, tieši pareizajās devās un nevainojamā saderībā ar ādu un ķermeni. Un tieši šī milzīgā bioloģiskā dažādība ir ALGOTHERM jūras kosmētikas stūrakmens.

ALGOTHERM uzņēmuma vadītāja Anne - Sofī Batēra (Anne- Sophie Batteur) norāda: „Visi mūsu produkti un procedūras ir veidoti saskaņā ar jūras augu bioloģijas pētījumiem, lai ādai sniegtu iespēju dzīvot līdzsvarotā ekosistēmā. Mūsu profesionālā kompetence padara ALGOTHERM par 100% uzticamu zīmolu visiem ādas tipiem. Visi šie produkti respektē ādas dzīvi! Es pārliecinoši ticu, ka mūsu produkti un profesionālās procedūras sniedz acīm redzamus un ilgstošus rezultātus, uzlabojot ādu ikvienā vecumā!” 

*Groupe Batteur - pasaulslavens zīmols, kas savai ražotajai produkcijai garantē pilnīgu atbilstību pasaules kvalitātes standartiem.

**Dovila - izsmalcināts Eiropas stūrītis, kura cienītāji ir Francijas aristokrātijas pārstāvji, kuri šeit bauda elitāru SPA kopšanas atmosfēru.

www.facebook.com/algothermlv