FOTOreportāža, kā mums gāja Māmiņu brokastīs 10.aprīlī!

FOTOreportāža, kā mums gāja Māmiņu brokastīs 10.aprīlī!

12. Apr 2018, 10:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba, Cilmes šūnu Bankas un t/k Spice Home rīkotās brokastis kļuvusi par jauku tradīciju, pulcējot topošās un jaunās māmiņas uz burvīgu pasākumu! Kā ierasts, bija gardas brokastis, dāvaniņas, sarunas un, protams, noderīga informācija speciālistu lekcijās.

Ieklausījāmies  fizioterapeites Kristīnes Asonovas ieteikumos, kā iekārtot vidi mazulītim, tāpat uztura speciāliste Jolanta Rozīte Viškinte atklāja, kādam vajadzētu būt sabalansētam uzturam gaidību laikā un barojot mazuli ar krūti. 

Speciāliste ar stāžu profesore Anda Brinkmane lekcijā pastāstīja, kas jāņem vērā, rūpējoties par mutes veselību. Savukārt badmintona, peldēšanas un ūdens aerobikas treneres Lindas Stubures lekcijā par ūdens aerobikas vingrojumiem, to pielietošanas metodes un ietekme uz cilvēku organismu varēja uzzināt aktuālo informāciju par rūpēm par ķermeni. 

Kristaps Kopštāls, kurš ir Swedbank apdrošināšanas un investīciju jomas vadītājs, atsaucoties uz māmiņu ieteikumiem un jautājumiem, dalījās pieredzē, kad un kā būtu nepieciešams veidot uzkrājumu bērnam. Topošās māmiņas novērtēja Dr.Ineses Bolmanes lekciju par cilmes šūnām un nākotnes medicīnu.

Foto: Kristīne Blūma

Uz tikšanos 13.maijā Māmiņdienas pasākumā! 

20180412110740-15565.jpg