FOTO: Vingrojumi, ko vari veikt, dodoties pastaigā ar mazuli

FOTO: Vingrojumi, ko vari veikt, dodoties pastaigā ar mazuli

14. Sep 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ko vēlas māmiņas? Protams, lai mazulis būtu vesels. Un tikpat svarīgi ir viņu saprast, jo runāt pavisam mazi bērniņi vēl neprot.

Bet ar to vecāki ātri iemācās tikt galā - vien dažas nedēļas un pēc skaņām, mazuļa uzvedības; viņi saprot, kad mazulis ir jāpaēdina, kad ir jānomaina viņa autiņbiksītes, un kad viņam nepieciešama vienkārši uzmanība.

Ja ar to ir tikts galā, dzīves ritms sakārtots, priekšā ir jau nākošais uzdevums - gribas būt arī pašai formā. Kura māmiņa gan to nevēlas?

To vēlas katra māmiņa, bet saņemties tomēr katra nespēj.

STOP! Nesteidzies uzsākt tievēšanu pēc dzemdībām. Lai iznēsātu bērniņu, tavam organismam bija nepieciešami deviņi mēneši. Apmēram tieši tikpat ir vajadzīgs, lai organisms atjaunotos.

Protams, viss ir individuāli. Lai gan aicinājums nesteigties un nenoslogot savu organismu ar diētām un sporta zāles apmeklējumu attiecas uz visiem, bez izņēmuma.

Bet gribas taču kaut ko darīt, lai svars atkāptos! Mēs saprotam, tāpēc piedāvājam vairākus vingrojumus, ko var veikt dodoties pastaigā kopā ar bērniņu. Pirmajā dzīves gadā noteikti kopā ar bērniņu būsi teju 24 stundas diennaktī. Un šī būs tava iespēja - atrast laiku sev.

Vingrošana pastaigas laikā ir alternatīva sporta zāles apmeklējumam. Vingrojumus noskatījāmies no treneres Lizas Druksmanas (San Diego). Viņa tos aprakstīja, mēs izmēģinājām vēl visu nofotografēt, lai te būtu ne tikai stāstījums, bet arī vizuāls ieskats tajā, kā darboties, praktiski neatejot no mazuļa ratiņiem.

Māmiņu Klubs