Foto uz kanvas ir radītas, lai saglabātu Jūsu laimīgās atmiņas!

Foto uz kanvas ir radītas, lai saglabātu Jūsu laimīgās atmiņas!

15. Aug 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Fotoattēli jau sen ir kļuvuši par neatņemamu mūsu dzīves sastāvdaļu. Taču spilgtākos mirkļus gribas ne tikai “iemūžināt filmā” un paslēpt albumā, bet vienmēr paturēt redzeslokā, ar siltumu atceroties neaizmirstamo dienu. Foto uz kanvas ir ideāls risinājums šādam gadījumam, kā arī lieliska dāvana saviem mīļajiem.

Jūsu izdomātā foto kanva ir vairāk nekā dāvana!

Bildes, kuras izdrukātas uz kanvas audekla, izskatās grezni un reprezentabli. Pasūtot kanvas bildes, Jūs varat izdomāt pilnīgi jebkādu fotocanvas sižetu vai arī iemūžināt sava bērna fotoportretu. Piemēram, uz lielāku formātu Jūs varat pārnest fotouzņēmumus no ģimenes fotosesijas vai izveidot iespaidīgu bilžu kolāžu. Izvēlieties glītu rāmīti un šāda foto uz kanvas labi iederēsies gan viesu, gan bērnu, gan guļamistabā.

Jūsu izdomātā glezna pēc pasūtījuma ir universāls risinājums visiem dzīves gadījumiem! Viņa būs patīkams pārsteigums vīram vai vecākiem ģimenes svētkos, kā arī draudzenei dzimšanas dienā vai audzinātājai skolotāju dienā.

Asprātīga karikatūru zīmēšana vienmēr pacels garastāvokli!

Karikatūra draudzīgi satīriskā veidā atspoguļo cilvēka spilgtākās īpašības. Mākslas studijas ViarCanvas radītās karikatūras pēc pasūtījuma izskatās ļoti reālistiskas un ar humoru. Par to Jūs varat pārliecināties, apskatot šo katalogu.

Pasūtīt karikatūru no fotogrāfijas var gan pieaugušajam, gan bērnam. Jūs varat izdomāt jebkuru sižetu, kurš vizualizē Jūsu bērniņa sapņus, panākumus un mīļākās aktivitātes. Jūsu  bērni būs sajūsmā par šādām karikatūrām, jo tās ir ļoti krāsainas un detalizētas. Zīmētas karikatūras var izdrukāt arī kā uzlīmes vai pastkartes.

Fotogrāfijas, kuras dzīvo uz audekla

Kanvas druka ļauj nodot emocijas un saglabāt Jūsu spilgtākās un vērtīgākās atmiņas vēl daudzus gadus uz priekšu. Jūsu mazuļa pirmā dzimšanas diena, viņa pirmais solis, uzvara skolas konkursā – to visu var pārnest uz kanvas audumu. Vai lūk vēl viena ideja - izveidot kopīgu ģimenes portretu, kas būs jūsu dzīvojamās istabas spilgtākais elements.

Foto druka uz kanvas ir lielisks veids kā iemūžināt ģimenes svinības, bērnu panākumus un sasniegumus. Šādi izstrādājumi ne tikai izdaiļos jūsu māju, bet arī radīs īpašu atmosfēru. Uz tām skatoties, Jūs domās atgriezīsities priecīgajos mirkļos, kuri Jums ir tik dārgi.

Kā pareizi izvēlēties fotogrāfiju?

Lai foto uz kanvas sanāktu vienreizēja, ir jābūt kvalitatīvai bildei. Izvēlieties foto pēc šādiem faktoriem:

·      pirmkārt Jums tā patīk;

·      JPG vai PNG paplašinājumā;

·      nav izplūdušu līniju un tā nav pārāk tumša vai gaiša

Gadās, ka fotogrāfija nav labā kvalitātē, bet viņa ir ļoti īpaša un gribās to saglabāt. Ko iesākt? Griezties pie ViarCanvas studijas māksliniekiem! Viņi jebkuru Jūsu bildi pārvērtīs īstā mākslas darbā.

   (pirms)                                                                                             (pēc) 

Fotocanva ir noturīga pret nodilumu un izbalēšanu saulē, jo kanvas izgatavošana notiek uz augstas klases printera ar pigmenta tinti. Foto kanva izstrādājumiem nav nepieciešami īpaši uzglabāšanas apstākļi un to kanva cena ir daudz mazāka, nekā uz pasūtījumu izgatavotiem eļļas portretiem.

Kā veidojas izstrādājuma cena?

Foto uz kanvas cena ir atkarīga no šādiem kritērijiem:

·      audekla izmērs;

·      audekla materiāls;

·      izpildes laiks (steidzami vai nē);

·      ar rāmīti vai bez;

·      attēla uzlabošana;

·      parastais vai dāvanas iepakojums;

·      foto kanvas izpārdošana;

·      piegādes veids un t.t.

Kur pasūtīt kanvas druku?

ViarCanvas studija piedāvā daudz dažādu kanvas drukāšanas iespēju. Darbnīcas mākslinieki strādā vairāk par 10 mākslas virzienos un uztur augstu līmeni fotokanvas radīšanā. Pārejot caur šo saiti, Jūs varat pasūtīt foto uz kanvas un būt pārliecināts, ka iegūsiet īstu mākslas darbu!