Vēlos slaidāka būt!

Vēlos slaidāka būt!

22. Oct 2014, 18:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labdien

 

Mani sauc Ruta Kalniņa. Esmu 2 burvīgu bērneļu mamma. Vecākajai ir 5 gadiņi, jaunākajam 2,5.

 

Man dzīvē ļoti svarīgs ir skaistums, baudu ar acīm, tāpēc, lai cik ļoti sevi mīlu un lepojos ar „figūras sabojāšanu” dodot dzīvību 2 burvīgām būtnēm, ļoti vēlos atgriezties savās pirmsbērnu aprisēs. Kāpēc? Kā jau minēju, es baudu ar acīm, arī sevi. Zinu, ka atgriešanās ieprieksējas formās man dos vairāk pārliecības par sevi. Drosmi doties un darīt. To, protams, daru arī tagad, bet...

 

Uzskatu, ka salīdzinoši mans liekais svars nav tik ļoti liels – tie ir 13 kilogrami, jo pārējos pašas spēkiem esmu dabūjusi nost, tomēr šis skaitlis 13 rada dažu „labu” skumju bridi manā dzivē. Ticu, ka ar jūsu palīdzību kļūšu atkal tik pat slaida kā biju, kā pati smejos, savā ideālajā svarā, kad ķermenis harmonē. Katram šis skaitlis ir cits, man tas ir 62. Mans laimīgais 62 J

 

Kas vēl mani ļoti motivētu – iespēja to nedarīt vienatnē, bet dalīties... Dalīties blogā. Iespējā, kuru jūs piedāvajat. Man tas šķiet kolosāli! Man vienmēr ir paticis motivēt citus ar savu piemēru. To daru arī dzīvē, jo stradaju par viesmīli, faktiski viena audzinot abus bērnus. Plus mācos. Mācos par vīnzini, jo vīns ir ļoti liela manas dzives mīlestība un noslēpums. Mācos franču valodu, jo burtiski dievinu kā tā skan ausīm, plus, protams, tā būs ļoti noderīga manā nākotnes profesijā – sommelier J Pie tam – ar rakstīšanu neesmu uz Jūs J Ilgāku laiku esmu bijus četrassezonas.lv rakstu autore. Tā ka rakstīšana man nav nekas svešs.

 

Nu ko – noslēgumā pieminēšu, ka esmu 1.78 gara 75 kg smaga. 33 gadus veca J un ta kā dzīvoju Rīgā, tad izvēlos Centrs, Stabu iela 14, Eosa Organic Beauty skaistuma centru, kā savu iespējamo Figura Line salonu.

 

Pievienoju fotogrāfiju no nesenā vīnziņu konkura, kurā uzdrošinajos ņemt dalību, un kura fotogrāfijas saņemot, saskumu – gribas izskatīties labāk!

 

Cerot uz šādu iespēju

Ruta Kalniņa