Festivāla “Eju meklēt!” biļetes jau pārdošanā!

Festivāla “Eju meklēt!” biļetes jau pārdošanā!

30. Jan 2017, 00:11 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Starptautisks profesionālā teātra festivāls bērniem un jauniešiem “Eju meklēt!” no 9. līdz 12. martam piedāvā vairāk nekā 15 izrādes dažādās norises vietās Rīgā un Pierīgā. 

            Festivāla “Eju meklēt!” programma šogad meklē žanru robežas ēnu un objektu izrādēs, zīmējumu un muzikālajā teātrī, nano operā un Šekspīra tekstu klaunādē. Festivālā vienkopus būs skatāma Zīmējumu teātra izrāde “7 pasakas par Ņukucīti” un klaunāde “Hamlets” no Igaunijas, “Spēlmaņu nakts 2016” laureāte “Kaka un pavasaris”, poētiska dzejas izrāde “Drumslas” no Krievijas, muzikālās izrādes “Vai pagaršot?” un “Kas par traku, tas par traku”, ēnu kustību izrāde “Ēnas” u.c.

            Padomāts arī par pašiem mazākajiem teātra apmeklētājiem – dejas teātris no Lietuvas piedāvās izrādi “Krāsainās spēles” bērniem vecumā līdz 3 gadiem, bet Liepājas ceļojošais leļļu teātris “Maska” uz Rīgu būs atvedis izrādi “Šnāpuļa piedzīvojumi”.

            Biļetes uz izrādēm nopērkamas “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā. Pilna festivāla izrāžu programma: http://ejumeklet.lv/programma/kalendars/

Festivālu organizē biedrība “ASSITEJ Latvija”. Sekot līdzi festivāla aktivitātēm iespējams arī sociālajos tīklos Facebook, Twitter un Instagram.