Fantastiska pieeja tievēšanai. Iesaku!

Fantastiska pieeja tievēšanai. Iesaku!

04. Dec 2012, 11:00 Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs

Lai gan neesmu no tām, kas spētu badoties, mocīt sevi ar diētām un izdzīt sporta zālē, tomēr izskats un fiziskā pašsajūta man ir būtiska, kā arī reāls apmierinājums ar savu ķermeni.

Diemžēl kā jau tas gadās, dzīvojot stresa un darbu pilnu dzīvi, "aizmirstas" sevis mīlēšana un arī liekais svars ir kā pirmais signāls - eu, kaut kas nav kārtībā!

Kad biju jaunā mamma un baroju ar krūti, man šādi jautājumi neuztrauca - visu noēda bērns, bet tagad, kad dienas laikā nesanāk paēst, bet vakarā līdz ar to pārēst ko lieku; kad ilsgtoši jāstreso un jāuztraucas par mūždien neizdarāmajiem darba kalniem, arī liekais svars ir klāt kā likts un man jau pašai liekas,ka ir par daudz par daudz...

Esmu bijusi ļoti skeptiska pret dažādām "tievēšanas akcijām" un semināriem - jo zinu, ka pamata patiesība, kā man šķita, ir tikai viena = mazāk ēst/vairāk vingrot! Un to darīt nemitīgi, visas dzīves garumā, nevis ieturot speciālas diētas īstermiņā.

Tāpēc arī diezgan skeptiska devos noskaidrot, ko tad tādu brīnumainu Māmiņu klubā mācīs Dr.Irisa Oganesjana ar savu lekciju ciklu "Kļūsti slaida bez aizliegumiem". Man šis nosaukums vien likās, ka ir diezgan nereāls, jo kā var notievēt sev neko neaizliedzot?

Taču saņēmos un ...nenožēloju, ka aizgāju, jo informācija, ko Dr.Irisa mums pastāstīja, burtiski ielēja ar karoti, bija fantastiska un pats brīnumainākais - rezultāti tik tiešām ir jau pēc nedēļas! Un es neko sev neesmu pagaidām aizliegusi!

Nodarbības notiek otrdienās, ļoti mazās, intīmās sieviešu grupās. Katra nodarbība notiek vismaz 2 stundas, kuru laikā mēs daudz runājam par sevi, tieši par savām emocijām, pašsajūtu.

Dr. Irisa ir ne tikai diētas speciāliste, bet arī laba psihoterapeite, kas apguvusi lielisku metodi, kā sievietēm atgūt savu pašapziņu un iemācīties mīlēt sevi, ieklausīties tā pa īstam savā īstajā, patiesajā balsī - ko tad es īsti gribu?

Pēc katras nodarbības tiek doti mājas darbi, tiek slēgts pat tāds īpašs līgums pašai ar sevi un tik tiešām - jātievē un jāskaita kalorijas nevienā brīdī nav un mājas darbi ir kas vairāk par ķermeņa svara regulāciju. Tas ir nopietns un ļoti godīgs darbs ar savām emocijām. Jā, jā, liekais svars ir mūsu emocijas, mūsu emocionālais mētelītis, ko uzaudzējam. Tiekot klāt savām patiesajām sajūtām, saprotam arī liekā svara iemeslu un tas...izzūd!

Man tas patiešām bija pārsteigums - kā tas ir, sākt savu ķermeni uzskatīt par svētnīcu? Kā tas ir - nopietni pie sevis aprunāties ar savu Īsto Es? Ieklausīties vismazākajās sajūtās? Uzdot jautājumu - vai es patiešām to gribu? Vai es gribu otro un trešo kafijas tasi? Patiešām, tagad? Vai es gribu apēst vienu garšīgu siermaizīti vai trīs? Ieklausīšanās savos ķermeņa un emocionālajos signālos dara brīnumainas lietas.

Mani rezultāti pēc nedēļas:

- 2 kg

- pati patīku sev spogulī!

- mīlu sevi daudz vairāk un patīku sev

- esmu godīga pret sevi it visās jomās, gan attiecībās, gan tajā, ko patiešām gribu/varu izdarīt? 

Ar nepacietību gaidu rītdienu, kad Dr. Irisa mums stāstīs un mēs praktiski vingrināsimies par ēdiena funkcijām un izvēlēm.

Es iesaku šos kursus Māmiņu Klubā no visas sirds! Tā ir pavisam citādāka skatīšanās uz ķermeni un sevi. Tā ir visinteresantākā "tievēšana", kas man līdz šim ir bijusi!

Nodarbību programma>>

* Nodarbības notiek otrdienu vakaros, mazā kompānijā, ir interesanti!

dayrealco965 dayrealco965 24. May 2019, 13:55

Notievēšanas tabletes - http://thermacuts.lv Es notievēju ļoti ātri un bez jo-jo efekta.

Jā, noteikti! Kā reiz, šodien eju atkal! Gaidiet no manis nākamo blogu!

Droši vien pēc Jaunā gada kaut kad būs.
es nerakstītu un neieteiktu,ja man nepatiktu. Jo man tiešām drausmīgi riebjas diētas! Man patīk labi u garšīgi paēst, es pati labi gatavoju😀😀 un tāpēc es esmu pārsteigta par šo pieeju, kas ir kardināli atšķirīga.
Daktere arī labi izstāstīja, kāpēc ierobežojošās diētas strādā tikai vienu reizi, un pēc tam vairs nē. Man arī tā bija - Lolitas Neimanes 900 kaloriju diēta ļoti labi nostrādāja vienreiz, bet pēc tam es vairs savu ķermeni apmānīt nevarēju, viņš paliek gudrāks - ja jūt, ka atkal "bada laiki", sāk uzkrāt. Tas jau nav nekāds jaunums, bet šajās Dr Irisas lekcijās man patīk pilnīgi citādākā pieeja, kas nevis sāk ar ēšanu, bet emocijām, kas meklē cēloņus, kāpēc mēs uzaudzējam savus aizsardzības mētelīšus.

Droši vien, ka jā. RU meitenēm ir labas atsauksmes, viņas kaut kā aktīvākas uz to tievēšanu😀 Nodarbības notiek gan latviešu, gan krievu valodās!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 03. Dec 2012, 18:29

Izklausās, ka esi patiešām aizrāvusies! Lai veicas īstenot mērķi!