FACEBOOK KONKURSS: Piedalies sapņu un gaismas pilnā konkursā!

FACEBOOK KONKURSS: Piedalies sapņu un gaismas pilnā konkursā!

04. Jan 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemassvētki nosvinēti, bet tepat aiz stūra jau Jaunais gads ziņkārīgi lūkojas! Lai svētku sajūta turpinātos, piedāvājam sapņu un gaismas pilnu konkursu!

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

  1. Jābūt Māmiņu Kluba Facebook lapas sekotāju lokā
  2. Jāseko/Jāspiež Like arī Bonbonga's Arts&Crafts Facebook lapai, automātiski nokļūstot šīs lapas sekotāju lokā
  3. Uzraksti zem šī konkursa komentāru joslā mūsu Facebook lapā, kam vēl novēlētu iegūt savā īpašumā balvu no Bonbonga's Arts&Crafts, ietagojot šo personu

Balvas

1 sapņu ķērājs un 1 Saules gaismas ķērājs, ko piedāvā Bonbonga’s Arts & Crafts radošā studija: vieta, kur top dažādi interjera dekori, dažādas mīļ-dāvanas un rotas no dabiskiem akmeņiem.

Sapņu ķērājam pašam piemīt estētiska un simboliska nozīme (mierpilnam miedziņam): pamatā tam ir apļa forma, kas simbolizē bezgalību, zināšanas, līdzsvaru un harmoniju. Ārēji tas lieliski papildina vidi, kurā tiek iekārts, padarot to mājīgāku, bet to īpašo auru – enerģiju sniedz pats īpašnieks un, kas nav mazsvarīgi, tā izgatavotājs.

Saules gaismas ķērājiem piemīt skaists efekts: katru mazāko saules staru, kurš ienācis istabā, pārvērst rotaļīgos saules zaķos, bieži vien padarot telpas sienas un griestus kustīgā krāsu paletē, ko nosaka dekorā izmantoto kristālu veids un krāsu toņi. Dzīvīgās gaismas spēles patīk kā lieliem, tā maziem. Dekoru forma mēdz būt, bet šajā reizē uz balvu fondu cilpos apaļas formas gaismas ķērāji.

Lai svētku sajūta turpinās!

Balvas ieguvējus izlozēsim 5.janvārī

Veiksmi un skaistus, saldus, mīļus sapņus un saules starus!

Māmiņu Klubs

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT->>>>