FACEBOOK KONKURSS: Laimē Bio2You matu kopšanas līdzekļus sev un draudzenei!

FACEBOOK KONKURSS: Laimē Bio2You matu kopšanas līdzekļus sev un draudzenei!

30. Jun 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēlies palutināt savus matus ar lielisku matu kosmētiku un pārsteigt arī savu draudzeni? Piedalies konkursā un laimē produktus no Latvijas kosmētikas uzņēmuma Bio2You jaunās, modernās un efektīvas matu kopšanas līnijas!

PIEDALIES FACEBOOK KONKURSĀ->>>

Konkursa uzvarētāja varēs izvēlēties vienu no trim Bio2You ražotajiem matu kopšanas līdzekļu komplektiem (šampūns + matu maska + serums matiem) sev un draudzenei.

 20170620115737-90984.jpg

Konkurss ilgst līdz 6.jūlijam ieskaitot.

Latvijas kosmētikas uzņēmums Bio2You laidis klajā 3 jaunas, modernas un efektīvas matu kopšanas līnijas, kurās izmantoti jaunākie zinātniskie sasniegumi:

  1. Visiem matu tipiem ar zīda proteīniem un aminoskābēm
  2. Novājinātiem matiem pret matu izkrišanu un matu apjomam ar hairdensyl kompleksu un sarkanā sīpola ekstraktu
  3. Matu atjaunošanai ar jūras kolagēna proteīniem un hialuronskābi

Visi produkti ražoti Latvijā, tie ir dabīgi un nesatur SLS, sulfātus, parabēnus un citas kaitīgas vielas.

Bio2You jaunajos produktos izmantojusi šādas aktīvās vielas, kas ir pēdējie kosmētikas industrijas sasniegumi ar bagātīgu pētījumu bāzi:

  • Hairdensyl kompleksa sastāvā ietilpstošā jūras kolagēna proteīni un aminoskābes pasargā no matu retināšanās un matu izkrišanas, aizsargā no ārējas vides ietekmes un piešķir matiem vieglumu un apjomu.
  • Jūras glikogēns, kas ir enerģijas avots, stimulē jaunu matu augšanu, atjauno enerģijas rezerves folikula šūnās, piegādā matiem skābekli, atjauno matu vitalitāti un aizsargā no UV staru ietekmes, kā arī mitrina matus un stiprina to elastību.
  • Efektīvais sarkano sīpolu ekstrakts stimulē matu augšanu, palielina asins cirkulāciju un, pateicoties tā antibakteriālām īpašībām, mazina ādas iekaisumus.
  • Hialuronskābe ir izcils mitrinātājs, kas piesūcina matu ar ūdeni visā tā garumā, kā rezultātā mata struktūra kļūst vienmērīga un atjaunota.
  • Proteīni stiprina matu struktūru un samazina matu izkrišanu.
  • Polisaharīdi un mitrināšanas faktori, kas iegūti no medus ekstrakta, pasargā no mitruma zuduma.
  • Visbeidzot, neiztrūkstoši kā arī visos pārējos Bio2You produktos, arī šajos ir smiltsērkšķu ekstrakts, kas uzlabo mikrocirkulāciju, atjauno, mitrina un baro ādu un matus, kā arī pasargā no saules kaitīgās iedarbības.

20170620115437-81673.jpg

www.bio2you.lv