Facebook KONKURSS: Laimē ģimenes fotosesiju!

Facebook KONKURSS: Laimē ģimenes fotosesiju!

19. Nov 2017, 09:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai gan saka, ka dzīves skaistākajiem mirkļiem ir vienkārši netraucēti jāļaujas, atmiņas par tiem ir vērtīgi arī iemūžināt, lai vēlāk, aplūkojot fotogrāfijas, tajos varētu vismaz atmiņās atgriezties atkal un atkal.

Māmiņu Klubs kādam no jums vēlas uzdāvināt skaistu ģimenes fotosesiju, kas ļaus iemūžināt burvīgo kopābūšanas prieku, tāpēc aicinām piedalīties konkursā!

Kā piedalīties konkursā?

  • Pie konkursa ieraksta Facebook komentāros pastāsti vai parādi, kā Tu glabā savas dzīves skaistāko mirkļu liecinieces - fotogrāfijas? Varbūt veido fotogrāmatas, skaistākās fotogrāfijas liec redzamā vietā fotorāmīšos, uzticies klasikai – fotoalbumiem, vai arī varbūt fotogrāfijas glabā datu nesējos?
  • Esi Māmiņu Klubs un ipfoto lapu sekotāja.
  • Dalies par konkursu ar saviem draugiem.

Starp visiem konkursa dalībniekiem 1.decembrī izlozēsim vienu laimīgo, kura balvā iegūs

ĢIMENES FOTOSESIJU

no

IPFOTO

 20171117092210-92231.jpg

Inga Pavloviča jeb Ipfoto ir ģimenes fotogrāfe, kura veido ilgtermiņa attiecības ar klientiem, ar bilžu palīdzību veidojot ģimenes stāstu. Fotogrāfe Inga Pavloviča būs kā jūsu ģimenes draugs, kurš zina, kā vislabāk izvilināt smaidu no mazā, kā palīdzēt atbrīvoties tētim un kā visskaistāk izskatās mamma. Abpusējs prieks tikties atkal un atkal.

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT --->>>