FACEBOOK KONKURSS: Laimē biļetes uz grupas „Modern Talking” solista Tomasa Andersa koncertu!

FACEBOOK KONKURSS: Laimē biļetes uz grupas „Modern Talking” solista Tomasa Andersa koncertu!

01. Jun 2017, 00:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

2017.gada 25. jūnijā, "Dzintaru koncertzālē" ar unikālu šovu uzstāsies 80-90 gadu pasaules popmūzikas leģenda, "Modern Talking" solists Tomas Anders!

PIEDALIES KONKURSĀ

UN LAIMĒ

2 BIĻETES UZ KONCERTU!

Konkursa noteikumus meklē zemāk

Populārā dziedātāja slava plešas  no astoņdesmitajiem gadiem, kad viņš bija "Modern Talking" grupas solists. Tomas Anders  lielo skatuvi  iekaroja ar pseidonīmu (viņa īstais vārds - Bernd Weidung) ar singlu "Judy". 1984. gadā, kad pasaule izdzirdēja Tomasa Andersa slaveno singlu "You're My Heart, You're My Soul", tas kļuva par Eiropas singlu numur 1.

Kopš tā brīža viņa grupa un pats Tomas Anders kā solists guva izcilus panākumus. 12 albumi un 20 singli, kuri vienmēr nonāca visas pasaules mūzikas reitingos - tāda ir Tomasa Andersa bilance.

Pēc koncertēšanas grupas sastāvā Tomas Anders turpināja savu solo karjeru, kā pirmo izdodot albumu „Different”, aiz kura sekoja "Whispers", "Down On Sunset", "Barcos de cristal", "Souled", "This Time", "Songs Forever" un visbeidzot 2010.gadā albums „Strong”. Pēdējais albums ierakstīts speciāli Krievijas un Vācijas tirgum, kur mīt visvairāk dziedātāja fanu.

Tomas Anders ir viens no slavenākajiem un populārākajiem popmūzikas izpildītājiem, kurš jau 40 gadus atrodas slavas olimpā, kuru  ieskauj miljoniem fanu mīlestība. Ļoti drīz viņš iepriecinās arī Jūrmalas viesus ar savu jauno šovu.

Pēc paša Tomasa Andersa vārdiem, jaunā programma solās būt viena labākajām pēdējo gadu laikā.

Tomasa Andersa fanus un kvalitatīvas mūzikas cienītājus sagaida labākās dziesmas dzīvās mūzikas izpildījumā, pēdējo gadu populārākie hiti, kā arī pavisam jaunas dziesmas no viņa topošā albuma. Tas viss tiks papildināts ar interesantiem vizuāliem un gaismas efektiem. Skatītājus ieskaus prieks, sajūsma un jautrība.

Līdz 5. jūnijam biļetes pieejamas ar 10% atlaidi.

Papildu informācija: http://www.facebook.com/sugarbaltmedia/

NOTEIKUMI DALĪBAI KONKURSĀ:

- Dalies ar informāciju par koncertu;

- Atzīmē pie pasākuma "Interested" vai "Going";

- Komentāros raksti, ar ko kopā Tu vēlētos koncertu apmeklēt.

Starp visiem, kuri būs izpildījuši VISUS 3 iepriekš minētos  nosacījumus, izlozēsim laimīgo, kurš saņems ielūgumus uz koncertu.

Konkurss ilgst līdz 2.jūnijam ieskaitot.

 

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT --->>>

Veiksmi!