Facebook KONKURSS: Kādi svētki tiek svinēti jūsu ģimenē?

Facebook KONKURSS: Kādi svētki tiek svinēti jūsu ģimenē?

06. Jan 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dzīve ir ne tikai jānodzīvo, bet arī jāsvin!

Vai Tu piekrīti šim apgalvojumam? Mēs - jā. Kaut vai tāpēc, ka ikdienā mums ir tik daudz rūpju, tik daudz pienākumu, ka dažbrīd dienas paiet gluži kā vāveres ritenī, kad sāk jukt datumi un nedēļas dienas.

Tāpēc jātver katrs iemesls, lai sarīkotu sev mazus svētkus.

Mēs vēlamies uzzināt, kādus svētkus savā ģimenē svinat jūs?

KLIKŠĶINI UN PIEDALIES FACEBOOK KONKURSĀ -->>>

Vai jūs svinat tikai ģimenes locekļu dzimšanas un vārda dienas, Ziemassvētkus, Lieldienas, Jauno gadu un Jāņus? Bet varbūt jums ir kādi īpaši datumi, kurus ik gadu cenšaties nosvinēt? Pastāsti par saviem svētkiem!

Protams, lai nākamos svētkus varētu nosvinēt vēl īpašāk, esam sarūpējuši tam atbilstošu balvu!

BALVA

Vienam no konkursa dalībniekiem izlozes kārtībā dāvināsim

Birzī sulu komplektu

20171219104851-92879.jpg

Garšīgas ir svaigas bērzu sulas, taču, lai tās saglabātu ilgstoši atspirdzinošas un vērtīgas, daudzu gadu laikā ir izstrādātas jaunas receptes. Atsakoties no tradicionālajām garšvielām, dzērienam pievienoja piparmētras, citronu, upeņu pumpurus vai karkadē tēju ar rkrustnagliņām, kas sulu padarīja atspirdzinošu, ilgstoši svaigu ar patīkamu aromātu.

Pats dzēriena tapšanas process sākas pavasarī, kolīdz zeme ir atkususi un bērzos sāk cirkulēt sulas. Trīs nedēļu laikā savāktās sulas no ekoloģiski sertificētiem bērziem pilda pudelēs, pievieno dabīgas piedevas, un fermentācijas rezultātā rodas dzirkstošās bērzu sulas - BIRZĪ. Tās šūmējas, piedevas nepārmāc sulas garšas īpašības, bet gan piešķir tai patīkamu noti.

BIRZĪ ir lielisks slāpju remdētājs, ideāli piemērots svētkos kā bezalkoholisks šampanietis, patīkama sastāvdaļa atspirdzinošos kokteiļos.

20180104191856-56704.jpg

Laimīgo uzvarētāju izlozēsim 16.janvārī.