Essence update pavasaris/vasara 2018

Essence update pavasaris/vasara 2018

14. Feb 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Essence update pavasaris/vasara 2018

No februāra, pavasara/vasaras jaunumi, atbilstoši lielākajām skaistuma jomas tendencēm, ir klāt ar izgaismošanas produktiem. Papildus gaismas efektiem, essence papildina sortimentu ar profesionāliem piederumiem. Perfekti kompanjoni, lai sasniegtu satriecošu girl-power stilu.

get your glitter on!  gliteri & pigmenti

Lielas, spožas pārslas, krāsaini konfeti un glitera putekļi – dažādi mirdzoši pigmenti nodrošina visu, kas nepieciešams elpu aizraujošam, individuālam izskatam. Katrs gliters atsevišķi rada satriecošu wow izskatu, bet kombinācijā ar citiem gliteru toņiem vai veidiem, tie rada īstu kliedzienu! Nav svarīgi - uzklāts uz sejas vai ķermeņa: uzliec savu gliteri!

Cena ap 3,39€*.

get your glitter on! gliteru praimeris

Praimeris ir ideāli piemērots, lai uzklātu jebkāda veida gliterus gan uz sejas, gan ķermeņa.

Cena ap 3,09 €*.

 

the sili helpers

Veiksmīgākai un tīrākai “get your glitter on!” glitera daļiņu uzklāšanai noderēs silikona grima piederums. Tievais, slīpais gliteru un pigmentu aplikators ļauj viegli un akurāti uzlikt gliterus un pigmentus.

Cena ap 1,69 €*.

 

glow to go izgaismotāju palete

Palete sastāv no diviem izgaismotājiem un diviem bronzeriem, ko var uzklāt atsevišķi vai kombinēt, lai radītu starojošu, saules noskūpstītu efektu sejai, dekoltē zonai un pleciem.

Cena ap 4,99 €*.

glow to go izgaismojošs aerosols

Aerosols nostiprina meikapu un rada mirdzošu efektu ar gaismu atstarojošiem pigmentiem. Maiga fokusa efekts nolīdzina sīkas ādas nepilnības.

Cena ap 3,79 €*.

 

glow like a mermaid izgaismotājs

Izgaismošanas pūderis ar sešām starojošām krāsām atgādina nāriņas asti un piešķir vaigiem un sejai mirdzošu, maģiskās zemūdens pasaules spīdumu.

Cena ap 3,99 €*.

 

holo wow! spīguļu zīmulis

Praktiskais zīmulis ar viegliem, rozā un zelta krāsas hologrāfiskiem pigmentiem piešķir mirdzošus akcentus vaigu kauliem.

Cena ap 3,99 €*.

 

Acu ēnu kastītes

Četras neparastās acu ēnu paletes piedāvā ne tikai piesātinātu toņus, bet arī ļauj acu meikapam stāstīt savu stāstu. Nav svarīgi, vai izvēlies dabīgos “million nude faces“ toņus, rožu nokrāsas no maigiem līdz intensīviem toņiem “in love with rose”, vai burvīgo nāriņas izskatu “to the moon and back” ar hologrāfiskiem efektiem – visas paletes sastāv no desmit piesātinātām, ilgnoturīgām acu ēnām ar matētu un pērļainu efektu.

Cena ap 4,49 €*.

volume hero power black skropstu tuša

Jaunā skropstu tuša garantē papildus apjomu un maksimālas skropstas. Lokanā apjoma birstīte aptver tekstūru un sasniedz katru skropstu.

Cena ap 3,39 €*.

 

super curl volume eye-opening skropstu tuša

Skropstu tuša ar ieliektu, lokanu birstīti nodrošina nebeidzamu apjomu ar elpu aizraujošu izliekumu, kas vizuāli atvērs tavas acis.

Cena ap 3,39 €*.

my must haves uzacu pūderis

Papildinājums acu ēnām, lūpu un sejas produktiem, divi jauni uzacu pūderi pievienojas „my must haves“ klāstam un piedāvā vēl lielāku izvēli. Vienkārši ievieto pūderi multifunkcionālajās paletēs, izmantojot īpašo click-in mehānismu.

Cena ap 1,69 €*.

 

fresh & fit možuma praimeris

Izmantojot atsevišķi vai uzklājot zem grima bāzes - vieglā praimera tekstūra ar gaismu atstarojošiem pigmentiem nodrošina gludāku, svaigāku sejas ādu un palielina meikapa noturību. Ar vitamīniem un dzērveņu ūdeni.

Cena ap 3,99 €*.

 

fresh & fit možuma meikaps

Bagātināta ar vitamīnu kompleksu un dzērveņu ūdeni, bāze pamodina ādu un piešķir veselīgu izskatu. Delikātie, gaismu atstarojošie pigmenti nodrošina gludu sejas ādu ar svaiguma pieskārienu.

30 ml, cena ap 5,59 *.

 

colour up! shine on! lūpukrāsa

Maigā lūpukrāsas tekstūra kļūst intensīvāka ar katru uzklāšanas reizi, lai radītu izsmalcinātus kā arī  izteiktus koptēlus. Divpadsmit krāsas ar greznu mirdzumu pārvērš šīs lūpukrāsas ideālos ikdienas kompanjonos.

Cena ap 2,59 €*.

 

colour boost vinylicious šķidrā lūpukrāsa

Šīs šķidrās lūpukrāsas piešķir piesātinātu un elpu aizraujošu, spīdīgu efektu, kas atgādina izkausētu lateksu. Pieejamas stilīgā tūbiņas dizainā un dažādu krāsu klāstā.

Cena ap 3,09 €*.

 

draw the line! Krāsains lūpu zīmulis ar tūlītēju efektu

Šie elastīgie lūpu zīmuļi ir saskaņoti ar jaunākajām lūpukrāsām, kas sniedz tūlītēju krāsas efektu. Zīmuļi viegli slīd pāri lūpām, veidojot kontūru. Ar iestrādātu zīmuļasināmo.

Cena ap 1,69 €*.