essence iestājas par modīgiem, unikāliem un augstas kvalitātes kosmētikas produktiem par sensacionāli zemām cenām!

essence iestājas par modīgiem, unikāliem un augstas kvalitātes kosmētikas produktiem par sensacionāli zemām cenām!

28. Aug 2015, 16:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Augustā, rudens/ziemas sezonu kolekcija kļūs vēl pievilcīgāka ar daudziem “must-have” produktiem, kas pievienosies essence klāstam. Stilīgs izskats ar grandiozu efektu ir garantēts!

Miesas un pasteļtoņi joprojām ir nozīmīgākās tuvojošās sezonas tendences, bet arī tumšās krāsas, kā pelēkā un brūnā, no šī brīža glaimos skaistulēm. Rudens/ziemas sezonas uzmanības centrā būs vairāki produkti: multifunkcionālās tušas, maigās hibrīda lūpu krāsas, bāzes ar dabīgu efektu, kā arī jaunākās nagu lakas ar aktuāliem tumšiem toņiem.

essence nekad nebeidz pārsteigt ar saviem unikālajiem produktiem un vienmēr liks meitenēm izcelties pūlī. 

Jūs varat atrast plašāku informāciju par essence zīmolu un tās daudzajām produktu inovācijām, kā arī daudzus skaistumkopšanas padomus un aizraujošas aktivitātes mājas lapā www.essence.eu.

Noteikti vērts apmeklēt:

Radoši un iedvesmojoši ziņojumi Facebook  https://www.facebook.com/essence.cosmetics.international un Instagram http://instagram.com/essence_cosmetics.

Ienāc un ieskaties – tas ir tā vērts!

20150828161249-31447.jpg

kintijad kintijad 28. Aug 2015, 21:25

Es lietoju sis firmas nagu lakas... man vairak patik tiesi tas uz kuram rakstits colour & go. Uzacu enas ir super, ieteicu savai mammai un draudzenei, vinam ari iepatikas. Esmu savlaik lietojusi ari lupu spidumu, bet skita mazliet par skidru , un acu enas bija tiri labas. 😀