№2 Ilze: Esmu gatava piedzīvojumam.

№2 Ilze: Esmu gatava piedzīvojumam.

11. Jan 2016, 21:44 mamma27 mamma27

Esmu Ilze. Nu jau trīs bērnu māmiņa. Aktīva, pozitīvi noskaņota, vienmēr kaujas gatavībā.  Ar moto- viss kas notiek ,notiek uz labu!

Mēs ar vīru esam pazīstami 15 gadus, kopā kā pāris esam bez pāris mēnešiem 14 gadus un laulībā 7 gadus . Ak skaistā jaunība:)  Es varētu teikt,ka viņš man iepatikās uzreiz,bet es sev to negribēju atzīt. Tomēr mīlestība nostiprinājās pamazām. Sākumā viegls,nevainīgs flirts ,ar domu nekas nopietns,kas pārauga nopietnās attiecībās un nu jau ģimenē.

Ha- mums ir trīs bērni –cik mēs pavadam laika kopā? Katru nakti- 6-7 stundas gultā blakus guļot. Bet miegā pat nenojaušot ,ka kāds atrodas blakus.Bet ja nopietni ,kā pāris pēdējos gadus ,kopš mums ir bērni vien pāris reizes esam bijuši kaut kur divatā-un arī tikai uz pāris stundām. Un vakaros,kad bērni guļ- visi guļ reizē ļoti reti(:D)

Attiecības manā izpratnē ir- uzticēšanās, paļaušanās, atbalsts,plecs ,kur izraudāties.

Esmu piedalījusies visus iepriekšējos gadus. Šis projekts vienmēr ir interesants un ieness pārmaiņas ikdienā un attiecībās. Ir bijuši uzdevumi,kuri ir atklājuši lietas,kuras iepriekš nezināju,vai kam nepievērsu uzmanību.Man patīk izaicinājumi,un projekts par attiecībām tāds ir. Piedalos ,lai ikdienu padarītu krāsaināku, intereantāku un varbūt atkal ko jaunu uzzinātu par mums abiem,par attiecībām ,par dzīvi.

LvMomi LvMomi 17. Jan 2016, 23:29

Jūs forši 😀 Paldies, ka spējat nevien viens otru atbalstīt, bet arī kaimiņus..dažkārt šķiet, ka bez jums kā bez rokām 😃 Jūs noteikti esat tā stiprā latviešu ģimene. Lepojos, ka mums tādas ir!

mamma27 mamma27 12. Jan 2016, 08:27 INGA_DZĒRVE

O jā!Ja kaujas ,tad no sirds