Esmu aktīva mobilā mamma

Esmu aktīva mobilā mamma

06. May 2015, 12:16 nosiguldas nosiguldas

Kādu laiku atpakaļ sūdzējos savam kolēģim, ka pie mums Latvijā nekas nenotiek, deputāti neko nedara, politika galīgi garām..... Viņš mani mierīgi noklausījās un tad pajautāja, labi viņi neko nedara, bet ko dari tu?

Šos vārdus es sev atkārtoju katru reizi, kad saskaros ar neizdarību, bezdarbību vai vienkāršu vienaldzību. Par to kapēc esmu pazudusi un ko tagad daru pastāstīšu Jums vēlāk, bet tagad par to kāda māmiņa biju un kāda esmu.

Es esmu trīs bērnu māmiņa, divi ir pieauguši un viņiem ir pašiem savi bērni, bet trešā ir sešgadniece Katrīne Keita. Es augu kopā ar saviem bērniem un tieši viņi bija tie, kas man deva spēku un iedvesmu dažādiem darbiem.

 Biju normāla slinka māmiņa, tad mazliet stresaina māmiņa no kuras kļuvu par mierīgo un viszinošo mammu, kopā ar māmiņu klubu kļuvu par māmiņu ar fotoaparātu un izvērtējot dažādas prioritātes kļuvu par nedaudz glamūrīgo mamma, bet tagad esmu aktīva mobīlā mamma.  

Izklausās diezgan baisi - jautāsiet, bet kā ar laiku savam bērniņam? 

Kļūstot par aktīvo māmiņu esmu iemācījusies augstu novērtēt to laiku, kad esmu kopā ar savu mazo meitiņu vai mazbērniem. Ja, tas ir laiks viņiem, tad uz pilnu slodzi pa visiem 100 % procentiem.