Esi skaista svētkos! ONLINE TV videosaruna par sieviešu skaistumu un veselību

30. Dec 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

ONLINE TV konferences programma

Dzelzs preparāti- minerālvielas skaistumam un veselībai

Uzturs ir visa pamats, un uzturā bez dažādiem vitamīniem un minerālvielām neiztikt. Viens no būtiskākajiem rādītājiem tieši sievietēm, ir dzelzs līmenis organismā. To analīzēs parasti var noteikt pēc hemoglobīna līmeņa.Ja tas ir pazemināts, tad bieži vien tiek nozīmētas vēl papildus analīzes, piemēram, ferritīns, kas uzrāda sievietes organisma dzelzs rezerves.

Šajā reizē runāsim par dzelzs nepieciešamību un nozīmīgumu sievietes organismā gan grūtniecības laikā, gan arī vēlāk - sievietes skaistumam. Uz interesējošajiem jautājumiem atbildēs ārste Linda Grīnberga, Rīgas dzemdību centra virsārste.

Rūpējoties par kāju vēnu veselību- Vēnu eksperts vairāk kā 15 gadus

Kam visbiežāk vīrieši pievērš uzmanību sievietēs? Sievietes ārienei kopumā un arī skaistajām kājiņām. Bet, ja ieskatās rūpīgāk, kājiņas var izrādīties ne tik skaistas, kā gribētos. Sievietes kājas ikdienā un īpaši grūtniecības laikā tiek pakļautas lielai slodzei, ko rada svara izmaiņas, un nereti sieviete pēc grūtniecības ir spiesta domāt par savu vēnu veselību, dodoties pie speciālista. Tiksimies ar Veselības Centra 4 speciālistu flebologu Pēteri Gerki,kā arī veiksim duplekssonogrāfijas izmeklējumu ONLINE TV laikā.

Duplessonogrāfijas izmeklējums ļauj precīzi, ātri izvērtēt venozo atvilni dziļajās un virspusējās vēnās, vizuāli tās novērtēt, diagnosticēt trombozi un citas vēnu patoloģijas. Noteikt plānojamās operācijas apjomu, kā arī veikt precīzu vēnu pirmsoperācijas iezīmēšanu.

Sagaidīt Ziemassvētkus lieliskā formā: Veselīgs skaistums ikvienai

Vai gribi zināt, kā klājas Figura Line tievēšanas projekta dalībniecēm? Laipni aicināta pie datora ekrāna 10.decembra ONLINE TV! Uzzināsim, kā tievētājām sokas ar tievēšanu pirms svētkiem, un sapratīsim, kādas procedūras un manipulācijas ar tievētājām veic Figura Line speciālisti! Sarunas laikā tiksimies ar Figura Line studiju tīkla vadītāju Lauru Dekšenieks un divām projekta dalībniecēm.

Rūpes par seju: kā mājas apstākļos parūpēties par savu skaistumu

Sejas āda prasa īpašu uzmanību. To atkarībā no gadalaika un laika apstākļiem nepieciešams lolot un lutināt – reizēm mitrināt, reizēm pabarot, reizēm pasargāt.  Katra sieviete ir pelnījusi, ka viņu palutina, bet reizēm pietrūkst ideju, ko paveikt mājās pašai savā vannas istabā, domājot,ka tikai kosmētiķa kabinetā iespējams sakopt ķermeni un sejas ādu. ONLINE TV laikā kopā ar kosmētiķi Natāliju Kirjuhinu izmēģināsim Philips sejas kopšanas ierīci, kas ļaus parūpēties par sejas skaistumu un veselību mājās! 

Gatavojam kārumus un klājam svētku galdu

Kāds, tavuprāt, ir Ziemassvētku mielasts? Kādu ēdienu labprāt pagatavotu, bet kuram tikai vēl meklē īsto recepti? Tad noteikti skaties ONLINE TV sarunu, kurā kopā cepsim piparkūkas, uzzināsim gardu smilšu cepumu receptes, smelsimies idejas neparastās kūciņās, piemēram, dzērveņu cupcake ar baltās šokolādes krēmu, apgūsim ēdienu dekorēšanas prasmes, lai viesiem siekalas saskrien mutē, kā arī atklāsi, kā marcipāns var nākt talkā Ziemassvētku laikā!

Šo un daudz ko citu kopā ar aktīvu māmiņu Diānu paveiksim Māmiņu Kluba ONLINE TV sarunā!

Posīsimies svētkiem ar stilisti Žannu Dubsku

Tuvojas svētku laiks un kurai sievietei gan negribas izskatīties satriecoši savā īstajā svētku tērpā- skaistā kleitā, elegantās biksēs vai kostīmā! Māmiņu Klubs kopā ar Debenhams veikalu un stilisti Žannu Dubsku atklās svētku laika pucēšanās noslēpumus un uzzināsim, kā izskatīties lieliski kā slaidāka, tā nedaudz apaļāka auguma īpašniecēm!

Kā izvēlēties svētku make-up: meistarklase un knifiņi

Kad augums ietērpts skaistā un stilīgā apģērbā, kā pēdējais punktiņš uz "i" ir svētku grims! Knifiņos, kā paveikt skaistas pārvērtības mājās pie spoguļa,lai svētkus sagaidītu ar gaišām domām sirdī un starojošu izskatu, pastāstīs stiliste Dace Grīnberga.


20141208115409-58041.jpg

10. Dec 2014, 17:17

čau, Ilze.😀