Esi gatavs pārmaiņām! Iepazīsti jaunos The Body Shop ādas kopšanas produktus vīriešiem

Esi gatavs pārmaiņām! Iepazīsti jaunos The Body Shop ādas kopšanas produktus vīriešiem

12. Apr 2018, 10:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

The Body Shop atgādina visiem bārdainajiem un bez bārdas kungiem, ka ir būtiski ikdienā rūpēties par sejas ādu, bārdas rugājiem vai bārdu – attīrīt, kopt un pabarot, lai var maigi sabučot savu mīļoto. Sausa bārda un asi bārdas rugāji ir jutīgas ādas lielākais ienaidnieks.

Tāpēc The Body Shop iepazīstina ar jaunu sejas ādas kopšanas un skūšanās produktu līniju vīriešiem. Tajā ir iekļautas četras dažādu unikālu, dabīgu sastāvdaļu kombinācijas, lai nodrošinātu vīriešu ādai piemērotu kopšanu. Jaunie produkti ir efektīvi un ērti lietojami - lieliska izvēle modernam vīrietim.

20180412104809-90567.jpg

BAGĀTINĀTA AR CIEDRA UN SALVIJAS ATJAUNOJOŠAJĀM ĒTERISKAJĀM EĻĻĀM NO DAŽĀDIEM PASAULES NOSTŪRIEM

Jaunā Ciedra un Salvijas bārdas eļļa ir vieglas un netaukainas tekstūras, un būs piemērota lietošanai gan hipsteru raženajām bārdām, gan nepakļāvīgiem bārdas rugājiem. Pēc lietošanas bārdas mati ir mīkstināti un sejas āda jūtas pabarota. Bārdas eļļas sastāvu bagātina aromātiskās ciedra, salvijas un krustnagliņu ēteriskās eļļas, piešķirot tai atsvaidzinošu koksnes aromātu.

✔  SEJAS ĀDA UN BĀRDA JŪTAS PABAROTA*

✔  BĀRDA IZSKATĀS LABI KOPTA UN IEGUVUSI VESELĪGU SPĪDUMU*

* Lietotāju tests, kurā piedalījās un produktu izmēģināja 100 vīrieši.

20180412104830-83983.jpg

STIMULĒJOŠAIS BRAZĪLIJAS GUARANAS UN ETIOPIJAS KAFIJAS APVIENOJUMS

Jaunā atsvaidzinošā un tonizējošā Guaranas & Kafijas attīrošā želeja palīdzēs ādai justies atsvaidzinātai un izskatīties attīrītai. Savukārt jaunais vieglās tekstūras Guaranas & Kafijas krēms mitrinās un atveldzēs izslāpušu ādu. Abi produkti spēcīgi tonizē ādu, pateicoties tā īpašajam sastāvdaļu sajaukumam - guaranas sēklām no Brazīlijas un ar kofeīnu bagātajām zaļās kafijas pupiņām no Etiopijas.

94% PIEKRĪT

ĀDA JŪTAS ATTĪRĪTA*

92% PIEKRĪT

ĀDA JŪTAS ATSVAIDZINĀTA UN IZSKATĀS TĪRA*

GUARANAS UN KAFIJAS KRĒMS SEJAI

94% PIEKRĪT

ĀDA JŪTAS TONIZĒTA*

93% PIEKRĪT

ĀDA JŪTAS SPIRGTA*

* Lietotāju tests, kurā piedalījās un produktu izmēģināja 100 vīrieši.

24 STUNDU MITRINĀŠANA

20180412104740-26737.jpg

ESI GATAVS PĀRMAIŅĀM

BAGĀTINĀTS AR JAPĀNAS ZAĻO TĒJU UN ITĀLIJAS CITRONU

Jaunais matējošais sejas krēms ir bagātināts ar matcha zaļās tējas lapiņām no Japānas un dzirkstoši aromātisko citronu no Itālijas. Tas sniedz ādai īpašu atsvaidzinājumu, papildus nodrošinot matēšanu un novēršot nevajadzīgu spīdumu visas dienas garumā.

ZAĻĀS TĒJAS UN CITRONA KRĒMS SEJAI

97% PIEKRĪT

ĀDA JŪTAS TŪLĪTĒJI ATSVAIDZINĀTA *

91% PIEKRĪT

ĀDA IZSKATĀS VESELĪGA UN JŪTAS TŪLĪTĒJI ATVĒSINĀTA*

* Lietotāju tests, kurā piedalījās un produktu izmēģināja 100 vīrieši.

ĀDA IZSKATĀS MATĒTA

PRODUKTS PASARGĀ ĀDU NO TAUKOŠANĀS

 20180412104752-74151.jpg

BAGĀTINĀTS AR MAKA SAKNI NO PERU UN GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS ORGANISKO ALVEJU NO MEKSIKAS

Lai atvieglotu skūšanos, un izvairītos no ādas sakairināšanas, izvēlies putojošo Maka saknes un Alvejas skūšanās krēmu, ko uzklāj ar skūšanās birstīti, kas pagatavota bez cietsirdības pret dzīvniekiem. Noslēgumā uzklāj nomierinošo pēcskūšanās želeju, gludākai un svaigākai ādai. Šo produktu sastāvā iekļauta Maka sakne no Peru un nomierinošā Godīgas Tirdzniecības alveja no Meksikas. Pateicoties šo produktu iedarbībai, atstāj apsārtušas un dedzinošas ādas sajūtas pagātnē.

94% PIEKRĪT

SKŪŠANĀS REZULTĀTĀ IEGŪTAIS SAKAIRINĀJUMS IR JŪTAMI NOVĒRSTS*

* Lietotāju tests, kurā piedalījās un produktu izmēģināja 102 vīrieši.

BAGĀTINĀTS AR GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS SASTĀVDAĻĀM NO VISAS PASAULES

Visi produkti ir bagātināti ar Godīgas Tirdzniecības sastāvdaļām, kā arī tie ir iegūti ilgtspējīgā veidā no dažādiem mūsu skaistās planētas nostūriem. Visi Guaranas un Kafijas, Zaļās Tējas un Citrona, Maka saknes un Alvejas produkti šajā līnijā ir papildināti ar nomierinošo alveju no Kampečes štata Meksikā. Ciedra un Salvijas bārdas eļļā ir apvienoti trīs mūsu Godīgas Tirdzniecības favorīti: organiskā kokosriekstu eļļa no Samoa, sojas eļļa un organiskā babasu riekstu eļļa no Brazīlijas.

www.thebodyshop.lv