№18: Es+Tu=MĒS! :)

№18: Es+Tu=MĒS! :)

29. Jan 2016, 23:58 manderina manderina

Jau kādu laiku mums ar vīru ir aktuāla šī attiecību tēma, jo kā piedzima mazais tā jūtu ka atsvešinamies! Līdz ar to cenšamies runāties, lai saprastu, kur mēs šobrīd esam. Ar nepacietību gaidīju šīs nedēļas uzdevumu un pirmdien to arī sagaidīju! Vakarā vīram teicu, ka tagad atkal parrunāsim par attiecībām, tik šoreiz ar jautājumiem no MK. :) Visu nedēļu gribēju ierakstīt šo rakstu, bet nebija laika, tad nu tagad uzrakstīšu. :)

 Kas Tev ir svarīgākais attiecībās?

  • Mīlestība - Ka mēs mīla viens otru gan priekos, gan bēdās;
  • Sapratne - ka lai arī, kas notiktu, ka mēs nenosodam, bet saprotam otra rīcību;
  • Līdzīga nākotne - ka mums ir līdzģs redzējums par kopīgo nākotni;
  • Kopīgas intereses = saskaņa - ka kopā varam darīt lietas, kas interesē

Ko Tu sagaidi no attiecībām?

  • Līdzcietību=Pacietību
  • Patīkamas - ka nav daudz ķildu
  • Romantiku 
  • Būs mūžīgas - pilnas ar jūtām
  • Nav greizsirdības
Kādām ir jābūt atiecībām?
  • Stiprām - ka neviens nevar viņas salauzt un ietekmēt
  • Otru ceļ augstāk - ka otru augstāk vērtē nekā sevi
  • mīlestības pilnām - fiziski, emocionāli. 
Vai mums arī reizēm vajag atpūsties vienam no otra? Cik daudz laika var prasīt šāda atpūta?

Jā, stabili!
Pusgada laikā 1 nedēļa atpūtai.
( Es jau neteikšu, ka mans vīrs no mums atpūšas katru 4turto dienu uz 24h kad ir darbā - man tādas atpūtas īsti nav jo palieku ar bērnu) 
 
Grūtākais šajā sarunā bija saprast vīra redzējumu par visu. Viņam visi jautājumi likās vienādi, bet centās iedziļināties un atbildēt, jo Viņš zina, ka tas man ir svarīgi. 
 
Vīrišķīgs vīrietis - tas ir mans vīrs! :)

Vīrišķīgam vīrietim ir jāprot parūpēties gan par sevi, gan par citiem. Viņa klātbūtnē sievietei ir jājūtas drošai. Viņam ir jāsmaržo pēc vīrieša un jābūt spēcīgam. Un jāmāk pasmieties gan priku brīžos un atnalstīt otru grūtākos brīžos.  Un jābūt ģimenes galvai, kas parūpēsies par visu ģimeni. Tāds ir mans vīrietis  - droša klints uz kuru varu paļauties, spēcīgs, ka pat mani var pacelt un panēsāt uz rokām. Viņš rupējās un mīl mūs. 

ES varu paļauties uz savu vīrieti, kaut protams brīžiem piezogās visādas domas, bet tik un tā varu uzticēties. Kvai atstāt mazo vīram un pati, aizkrienu vai aizeju atpūsties. Zinu ka vīrs tiks galā un parīpēsies par visu. 
 
Man atbalsts no vīra puses ir ļoti svarīgs, jo ja nav atbalsta tad kā var dzīvot tālāk. Vīrs mani atbalsta it visā un es atbalstu Viņu. Es varu uz vīra pleca izraudāties, viņš atbalstīs un nomierinās. Mēs kopā pieņemam lēmumus, un ja arī kāds lēmums man ir padomā vīrs atbalstīs ja tas būs labi.! 
 
Es varu pateikties Dievam par savu vīru :) kaut brīžam Viņu nenovērtēju līdz galam, bet šis uzdevums lika uz vīru skatīties ar citām acīm. Zinu, ka vīra sapnis ir liela ģimene - esam tikai sapņu sākumā, bet iesim uz priekšu. Vīrs grib lai mēs esam laimīgi. Līdz ar to baudām dzīvi un priecājamies par to. :)
 

20160114190708-30745.jpg

manderina manderina 01. Feb 2016, 01:33 salda165

Paldies. Katram ir savs viedoklis. Bet atzistu ka shis uzdevums man ljava uz viiru paskatities ar citam acim. Ka mam vinjsh ir lielisks protams ir trukumi bet kuram tad nav? bet tas papildina dziivi 😉 tā kā jā ģimeni viņš dara laimīgu.