Es nopirku: Slingošanas jaka

Es nopirku: Slingošanas jaka

14. Oct 2017, 10:43 Banija Banija

Jau tad, kad Roberts vēl bija maziņš, biju nolēmusi, ka ar nākamo bērnu es slingošu. Domāts – darīts!

Slingošana patiesībā ir ļoti foršs veids, kā ātri aizskriet pakaļ brālim uz bērnudārzu, kā aiziet uz pārbaudi pie ārsta, ja ārā līst (abas varam no lietus patverties zem viena lietussarga) vai arī doties garākā pastaigā pa Siguldas kalniem un pakalniem, kur ar ratiem pārvietošanās būtu ļoti sarežģīta.

Tomēr es negribu būt sezonālā slingotāja, kas lakatu liek lietā tikai siltos laikapstākļos, tāpēc, pienākot rudenim, meklēju risinājumus, kā varētu turpināt slingot tā, lai gan pati, gan mazā nebūtu nosalusi.

Iesākumā mēģinātu pāri slingam ģērbt savu grūtniecības mētelīti, taču tas izskatījās absolūti pabriesmīgi, jo pogas īsti nevarēja aiztaisīt, līdz ar to es biju ar pliku kaklu, un arī Laumiņai vējš svilpoja no visām pusēm.

Tādas nopietnas slingošanas jakas maksā pāri 100 eur... ieraugot šādu ciparu, nedaudz sabijos un meklēju lētāku risinājumu. Un atradu, lūk, kādu!

Flīsa jaka, kurā silti ir mums abām. Gan man, gan bērniņam  ir kapucīte un, kad jaka uzvilkta mugurā, ir speciāls pārliekamais bērna galviņai, kas kalpo gluži kā šallīte. Bērniņš slingā ir kā siltā kokoniņā – netiek klāt ne lietus, ne vējš.

20171013222103-42815.jpg

Šajā bildē fotogrāfa lomā iejutās Roberts. Jāteic, rezultāts pat ļoti OK - ir redzama pat mana galva.

Jakas cena – 29 mārciņas. Pasūtīju to Ebay un saņēmu jau nedēļas laikā.

Līdz šim gan vēl ne reizi jaku neesmu mazgājusi, tāpēc grūti komentēt, kāda būs tās kvalitāte pēc pirmās mazgāšanas reizes, taču līdz šim ar savu pirkumu esmu pat ļoti apmierināta, jo tagad mūsu pastaigas ar slingu ir siltas un mums netraucē ne lietus, ne vējš. Mazajai ķepiņas ir siltumā un var teikt, ka ārpusē ir redzams vien snīpis.

Kā slingojot aukstā laikā ģērbies Tu?