Es nopirku: Mūzika kabatā

Es nopirku: Mūzika kabatā

30. Mar 2017, 07:39 FejuFeja FejuFeja

Es esmu pārliecināta, ka mūzika bērnam palīdz attīstīt savu valodiņu. Mūzika arī nomierina un rada patīkamu atmosfēru. Tāpēc regulāri iegādājos mūzikas diskus, lai tos ikdienā atskaņotu mājās un arī dziedātu dziesmiņas kopā ar vecāko dēlu, bet tagad – dziedātu priekšā savai mazulītei, kura ar katru dienu cenšas aizvien vairāk iepazīt pasauli ap sevi.

Mans vakardienas pirkums – mūzika/dziesmiņas no animācijas filmu studijas „Dauka” multiplikācijas filmām – „Mūzika kabatā”.  Diskā kopumā ietilpinātas 26 melodijas, dziesmas, kuras noteikti būs pazīstamas ikvienam, kurš dzīvojis 80-tajos un arī jaunākos gados. Mūzika no multenītes „Zelta sietiņš”, „Zaķīšu pirtiņa”, „Famtadroms” un daudz citas mums labi zināmas melodijas, taču pašā noslēgumā kā punktiņš uz „i” – tik labi zināmais „Miedziņš nāk” no raidījuma par Miedziņu.

Mūzika, kas tiešām nomierina, ir ar savu dvēselīti un sirds siltumu.

Kā teikts diska pieteikumā „Nu mūzika, kas tapusi daudzu gadu garumā, savērta kā pērlītes garā virtenē, dodas pasaulē, iztēlē nesot līdzi arī to vizuālo daļu, kas reiz savienojusies, vienmēr būs kopā.”

Lai skan!

Disku iegādājos Jāņa Rozes grāmatnīcā. Cena: 7,34 EUR

http://www.janisroze.lv/lv/muzika-kabata.html

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 30. Mar 2017, 10:28

Šis ir ļoti jauks disks! Mēs jau drillējam otro disku!