Es dejoju! Paldies MK par šo iespēju!

Es dejoju! Paldies MK par šo iespēju!

08. Mar 2013, 18:38 liigad liigad

Kā mums visām zināms kādu laiku atpakaļ Māmiņu klubā norisinājās Labākās sievas konkurss, kur viena no balvām bija abonoments Deju studijā "Leona".

Biju viena no laimīgajām, kas laimēja šo abonementu, ko tagad katru pirmdienas un trešdienas vakaru cītīgi izmantoju dejojot.

Deju nodarbības ko izvēlējos saucas "stip plastica". Kāpēc izvēlējos tieši šo dejas stilu atbilde skaidra - Labākajai sievai jāiemācās taču seksīgi dejot. Vai tad ne?

Kā rakstīts deju studijas mājas lapā šī deju stila raksturojums ir šāds: "Tas ir pašizpausmes stils, kas parādīs uz āru Jūsu seksualitāti, stila pirmsākumi nāk no striptīza, bet nav obligāti izģērbties, lai parādītu savu seksualitāti. Šim deju stilam piemīt plastiskas, vijīgas kustības, kas padarīs Jūsu ķermeni lokanu, un Jūsu kustības paliks pievilcīgākas. Tas ļoti labi attīsta ķermeni un iemāca cilvēku parādīt savu ķermeni pēc iespējas labāku."

20130308181314-47153.jpg

Pēc pirmās reizes likās, ka esmu tik nekustīgs koks, kaut gan vienmēr esmu bijusi aktīva- bet laikam ar to vien nepietiek. Nākamajā dienā jutu visus sava ķermeņa muskuļus!

Tagad jau pēc ceturtās deju nodarbības jūtos kā pilnīgi cits cilvēks, esmu pozitīvi uzlādējusies un sajūta tāda, ka varu kalnus gāzt.

20130308181532-47715.jpg

Par studijas telpām varu teikt, ka tās ir ļoti mājīgas un gaišas. Deju pasniedzēja ir vienkārši fantastiska, ja kāda kustība nav saprotama visu paskaidros un parādīs, kamēr tev izdosies.

 Jau tagad zinu, ka turpināšu dejot šājā deju studijā un iegādāšos nākamo abonementu jau 12 nodarbībām.

 

Liels paldies Māmiņu klubam par šo lielisko iespēju DEJOT.

P.S. To novērtē arī mans vīrietis, jo nu jau daudzas kustības varu atrādīt arī mājās.

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 08. Mar 2013, 21:28

Laba iespēja šadu dejas veidu izmēģināt. Vīram noteikti patīk😀