Es apmeklēju aromterapijas diagnostiku

Es apmeklēju aromterapijas diagnostiku

18. Jul 2017, 16:53 FejuFeja FejuFeja

Māmiņu Klubā biju lasījusi par aromterapijas diagnostiku, taču nevarēju iedomāties, ka tas ir (atvainojos par prasto izteicienu) “tik kruti”.

Piekritīsiet, ka labāk ir vienreiz pašai izbaudīt nekā neskaitāmas reizes par to lasīt un dzirdēt nostāstus. Tāpēc es beidzot pieteicos maģiskajam aromterapijas diagnostikas seansam un pēc tajā pavadītā laika iznācu ārā, nebaidos teikt šos vārdus, kā cits cilvēks.

Kas notika diagnostikas laikā?

Sirsnīgā Ilze Dātava iesākumā pastāstīja par to, kā radusies aromterapijas diagnostika un to, cik gan ļoti mūsu patika vai nepatika pret kādu no terapijas aromātiem var pateikt priekšā par mūsu pašreizējo stāvokli. Par bailēm, vēlmēm, sāpēm, visu to, kas notiek mūsos. Izklausās gan maģiski, gan biedējoši reizē, piekritīsiet, ne?

Diagnostikas laikā es izsmaržoju visas 95 aromtesta eļļas, sadalot tās pēc tā brīža izjūtām trijās kategorijās – patīk, nepatīk, atstāj vienaldzīgu. Tas jādara, nelasot eļļas nosaukumu. To var sev atklāt tikai tad, kad esi jau izlēmis, kurai kategorijai attiecīgo eļļu pieskaitīsi. Un šeit sākās mans lielākais pārsteigums – man tik ļoti patīk liepas, taču šo koku biju nolikusi sadaļā “nepatīk”, tāpat arī citrusu eļļas, kuras līdz šim aktīvi lietoju mājās, uzskatot, ka tās man būs kā brīnumnūjiņa, lai es justos moža.

Kas notika pēc tam?

Pēc tam, kad visas eļļas biju izsmaržojusi, tika izveidota mana karte, pēc kuras vadoties, tālāk jau speciāliste pastāstīja gan par to, kāds cilvēks esmu, gan kas ar mani patlaban notiek, vai esmu savā īstajā vietā. Par manām bailēm, iekšējo pasauli. Es to visu klausījos un brīnījos, kā tik precīzi var pēc manām simpātijām un antipātijām pastāstīt par mani. Par to, ka es neesmu komunikabla būtne un arī nealkstu pēc lielām sabiedrības masām, par to, ka esmu atradusi darbu, kurā varu izpaust savas stiprās puses, par to, ka esmu atradusi sev piemērotu vīrieti, par manām bērnības dienas bailēm un traumām, kas atstājušas neizdzēšamas pēdas arī manā tagadējā dzīvē.

Ilze gluži kā man cauri redzot šķetināja manu dzīves kamolīti pa dzīpariņam vien.

Mammas, meitenes un arī tēti, tas tiešām ir tā vērts!

Tagad gaidu, kad saņemšu savas pasūtītās aromeļļiņas, kuras varēšu lietot brīžos, kad man vajadzēs enerģiju, kad vajadzēs māju sajūtu un kad atkal sirsniņa sāpēs par kādu sāpīgu zaudējumu.

Maģiska. Tā vienā vārdā varētu nosaukt aromterapijas pasauli.

Ja arī Tu vēlies veikt aromterapijas diagnostiku, piesakies ŠEIT

 

FejuFeja FejuFeja 18. Jul 2017, 21:34 Brīve

Es savu 7 mēnešus jauno meitiņu ņemu. 😀

laurlapa laurlapa 18. Jul 2017, 20:54 FejuFeja

Paldies, interesanti!

Brīve Brīve 18. Jul 2017, 20:42 FejuFeja

Drīkst ņemt līdz mazo ja? Tas vispār būtu ideāli.

FejuFeja FejuFeja 18. Jul 2017, 18:55 Brīve

Man bija aptuveni 2 stundas, jo es ļoti ātri izsmaržoju visas eļļas. Un man līdzi bija mazā meitiņa, noliku viņu uz paklājiņa, pabaroju, kad vajadzēja 😀

Brīve Brīve 18. Jul 2017, 18:12 FejuFeja

Ļooti uzrunāja, paldies par blogu! Saki, lūdzu, cik aptuveni ilgst diagnostika, viss pasāmums kopumā? Man vnk ir mazs krūtsbērniņš ar kuru ir jārēķinās.

FejuFeja FejuFeja 18. Jul 2017, 17:33 laurlapa

Mani attiecīgajā brīdī uzrunāja mazāk nekā trešdaļa eļļiņu. Pasūtīt tās pēc tam var internetā, taču es sev atviegloju dzīvi un trīs eļļas pasūtīju pie speciālistes, kura vadīja diagnostiku.

laurlapa laurlapa 18. Jul 2017, 17:15

Interesanti! 😀 Kur pasūtiji aromeļļiņas un, cik daudz pēc terapijas ir Tavējās no 95?