Enerģijas trūkums un muguras sāpes jaunajiem vecākiem? Glābiņš - PRANAMAT ECO masāžas paklājiņš

Enerģijas trūkums un muguras sāpes jaunajiem vecākiem? Glābiņš - PRANAMAT ECO masāžas paklājiņš

06. Jan 2017, 06:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Par ko sapņo katra jaunā māmiņa? Tā nav pasaules gardākā kūka vai jauna, šika rokassomiņa, bet gan LAIKS. Laiks, ko veltīt sevis sakopšanai,  miegam, atpūtai un spēku uzkrāšanai. 

Miegam ir milzīga nozīme mūsu vispārējā veselībā un tā trūkums var izraisīt nopietnas veselības problēmas.

Kad mēs beidzot noliekam bērnus gulēt un noguruši "ieveļamies" gultā, ne vienmēr miegs uzreiz ir klāt. Mēs apdomājam pa dienu izdarīto un plānojam, kas darāms rīt. Tas ir kā apburtais loks.

Ak, jā! Arī muguras sāpes ir ikdienas pavadonis katrai jaunai māmiņai. Barot bērniņu, auklēt uz rokām, spēlēties un nolikt gulēt. Bieži vien visas šīs kustības mēs veicam nepareizi un cieš mūsu mugura, kas rada diskofortu un sāpes.

20170105133504-63310.jpg 

Esam atraduši dabisku un holistisku risinājumu, kas „uzlādēs jūsu baterijas”, atslābinās ķermeni un prātu, un uzlabos miega kvalitāti un glābs muguru no saspringuma.. Tas ir Pranamat ECO - terapeitisks akupresūras paklājiņš.

Masāžas paklājiņa efektivitātes pamatā ir akupresūras un akupunktūras pamatprincipi. Pranamat masāžas elementi ir izveidoti lotosa ziediņu formā. Tie masē ķermeni un iedarbojas uz bioloģiski aktīvajiem punktiem

 un meridiāniem. Masāža stimulē nervu centrus, uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, organisms tiek intensīvi bagātināts ar skābekli. Regulāra masāža palīdz nostiprināt

 imunitāti un samazināt iekaisuma procesus, kas saistīti ar sāpēm mugurā.

20170105133351-13489.jpg 

Ardievu, muguras sāpes!

Pranamat ECO paklājiņa asie aplikatori masāžas laikā paātrina asistriti, kā rezultātā vairāk skābekļa un barības vielu  nokļūst muskuļos un atbrīvo tos no pienskāpes. Tas sniedz mūsu saspringušajiem muskuļiem dziļu atslābumu un relaksāciju.

Dziļa muskuļu  atslābināšana noņem spriedzi un spazmas – galvenos iemeslus sāpēm mugurā un kakla-plecu daļā. Papildu sāpes remdinošu efektu rada endorfīni – dabiski organisma pretsāpju līdzekļi, kas masāžas laikā izdalās pastiprināti.

20170105133409-69347.jpg 

Atpūties un relaksējies!

Tikai 15-20 minūšu atpūta uz  Pranamat ECO organismā izraisa tūkstošiem smalku stimulāciju uz jūsu nervu sistēmu, atbrīvojot endorfīnus. Tiem ir sāpes remdinoša un pretstresa iedarbība, tie mazina trauksmi

 un palielina apmierinātības, miera un drošības sajūtu.

Tāpēc regulāri masāžas seansi palīdz tikt galā ar stresa un pārslodzes sekām, atjauno spēkus, vairo enerģiju un koncentrēšanos.

 20170105133359-26094.jpg

Ceļā uz enerģiju!

Ja jums ir 5-10 minūtes laika darbīgajā dienas ritmā, bet tas nav pietiekami, lai nosnaustos, izmantojiet šo laiku uz Pranamat ECO, lai vairotu enerģiju. Jūs piecelsieties no paklājiņa ar jaunām, svaigāk izjūtām - ar spēku turpināt

dienas gaitas.

Tā kā bioloģiski aktīvie punkti dominē mūsu pēdās, pamēģiniet ar basām kājām nostāties uz 2-3 minūtēm, enerģijas ceļu blokādes mazināsies daudz ātrākā laikā..

Taču, ja izmantojat Pranamat ilgākā laika periodā, pirms iešanas gulēt, tas uzlabos jūsu miega kvalitāti naktī un ievērojami mainīsies jūsu pašajūta nākamajā rītā

-vairāk enerģijas, labāks garastāvoklis = stiprāka veselība.

Palutini sevi un savus tuvākos ar vērtīgu masāžu, neizejot no mājas.

Pranamat ECO – 100% ekololoģisks masāžas paklājiņš, kas ražots tepat Latvijā.

Vairāk info: www.pranamat.lv

Facebook: www.facebook.com/Pranamat.LV