Emociju ģenerāltīrīšana- atver durvis priekam!

Emociju ģenerāltīrīšana- atver durvis priekam!

04. Sep 2014, 12:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Balstoties uz dalībnieču atsauksmēm un lūgumiem turpināt iesākto, aicinam visas, visas, visas sievietes uz nākamo emociju ģenerāltīrīšanas pasākumu ŠODIEN, 4.septembrī 19:10, lai ietu tālāk un dziļāk!

Piemērota visām - gan tām, kas bija uz 1. emociju ģenerāltīrīšanas nodarbību, gan tām, kam šī būs pirmā!

Fiziski aktīva tikšanās pašai ar sevi, jo acis būs aizsietas un caur kustību pamazām atbrīvosi sevi no važām, kas neļauj būt brīvai!

Laimes sajūta pazudusi tulkojumā? It kā viss ir labi, bet kaut kur pazudis mirdzums no acīm un prieka sauleszaķīši arī paslēpušies aiz darāmo darbu saraksta...Pietiek gudrības, lai saprastu, ka tā tikai pašu atbildība, bet ko lai dara, ja prieks par jauno kleitu ir tikai līdz brīdim, kad to iekaram skapī un vīra buča vairs nespēj atmodināt tauriņus vēderā? Aizvien biežāk iekļūsti vāveres ritenī un atvaļinājums nemazina nogurumu. Tas viss nāk no zemapziņas, kas jau rāda avārijas uguņus.

Mēs esam pilnas ar dažādiem priekšstatiem pašām par sevi un dzīvi, kas traucē pašām būt laimīgām. Noteikti lielu daļu pat apzinamies, taču, kad rodas situācija, jūtamies bezspēcīgas mainīt savu reakciju.

- gribēji būt savādāka, nekā mamma, taču dzīvē tā ir iegrozījies, ka turpini to pašu stāstu?

- it kā viss ir sakārtots - labs darbs, paklausīgi bērni, uzticīgs vīrs, bet ir sajūta, ka kaut kā trūkst? Varbūt par maz dzīvības?

- joprojām esi viena un sāc zaudēt cerības satikt savu otru pusīti? Iespējams, arī prasību saraksts jau sarucis, bet...

Semināra mērķis ir ar dažādu pārbaudītu tehniku palīdzību atbrīvot gan prātu, gan ķermeni no putekļiem, lai Tu spētu atkal mirdēt. Uzdāvini sev ģenerāltīrīšanu pieredzējušas sieviešu treneres Elenas Priedeslaipas vadībā.

Ravēsim ārā savas zemapziņas nezāles, kuras iesējušās no ģimenes, sabiedrības un sevis nemīlēšanas, lai atkal spētu mīlēt sevi, dzīvi un cilvēkus mums apkārt! Atgriezīsim krāsas un dzīvību sevī!

Seminārs palīdzēs atgriezt gan mirdzošās acis, gan svaigumu ikdienai un attiecībām, gan atbrīvot savu iekšējo pasauli no tā, kas ir novecojis un vairs nekalpo mūsu mērķiem.

Līdzi jāņem:
- acu apsējs 
- brīvs apģērbs(vēlams sporta tērps), kas neierobežo kustības 
- dvielis (pēc nodarbības būs pieejamas dušas)
- rakstāmais un papīrs mazām piezīmēm

Semināra cena: 15 EUR

PIESAKIES
http://www.karstajoga.lv/
birojs@karstajoga.lv
tel., 67887581 vai 29330280
Labo sajutu laboratorija