ECO veļas pulveris tiešām mazgā kvalitatīvi!

ECO veļas pulveris tiešām mazgā kvalitatīvi!

22. Jul 2016, 09:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mana ģimene ir tikusi pie iespējas izmēģināt Latvijā ražotos AS "Spodrība" produktus. Mūsu īpašumā nonāca ECO līnijas veļas pulveris un veļas mīkstinātājs. 

Veļas pulveris ir 2 kg iepakojums, kas vispār ir mūsu ģimenei izdevīgs iepakojuma lielums, jo tas ir pietiekami, lai pietiktu kādam laiciņam, un to arī ir iespējams paša spēkiem atnest no veikala. Ja ir iespējams es ļoti labprāt izvēlos mūsu pašu vietējo preci. Iepazīstot tuvāk ECO veļas pulveri arī uzzināju, ka tas ir ļoti saudzīgs gan cilvēkiem, gan veļas mašīnai, gan dabai. Tā kā mazgāju arī savas mazās meitas drēbas, tad svarīgs faktors ir tas, lai pulveris nav ķimikāliju "bumba". Pulveris mazgā tiešām kvalitatīvi, arī mazgājot zemajās temperatūrās nebija nekādu problēmu. Man ļoti patika pulvera maigais aromāts, kas nav pārlieku uzbāzīgs, jo vīram nepatīk, ja drēbes pārlieku stipri smaržo pēc kaut kādām puķēm. :)

20160719162658-42084.jpg 

Kopā ar pulveri testējām arī veļas mīkstinātāju. Nevaru neko sliktu teikt. Veļa tiešām mīksta un maiga, man pat šķita, ka vieglāk gludināma, jo ir atsevišķi apģērba gabali, kurus patiešām nepatīk gludināt, bet bija iespaids, ka tagad gludināšana padevās vieglāk. 

Vienīgi veļas mīkstinātājam aromāts varēja būt mazliet izteiktāks, jo tas tik pat kā nesmaržo, bet mazgājot kopā ar pulveri , tas nebija tik traki, jo pulverim ir aromāts. Tas arī ir saprotams, ja vēlamies saudzīgāku produktu, tad arī ķīmiskās vielas, kas dod mākslīgos aromātus netiek pievienoti.

Noteikti izmantosim ECO produkciju arī turpmāk, kā arī esam jau ieplānojuši izmēģināt citus piedāvātos produktus, piemēram, trauku mašīnas tabletes.

 

Sakām lielu paldies par iespēju izmēģināt šos produktus. 

Agate