ECCO SHAPE - 70. gadu modes tendenču atgriešanās

ECCO SHAPE - 70. gadu modes tendenču atgriešanās

25. Sep 2019, 12:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai jums mājās ir tādi universālie apavi, kas būtu valkājami teju ar jebkuru apģērbu komplektu? Ar brīviem džinsiem, ādas jaciņu, svārkiem vai pat kleitu. Ecco Shape jaunās kolekcijas apavi varētu būt tieši tādi! Turklāt Dāņu apavu zīmola ECCO jaunās augstpapēžu apavu kolekcijas SHAPE apavi iezīmē aktuālās modes tendences - atgriežas 70. gadu augstpapēžu apavu nianses. 

ECCO Shape Sculpted Motion ir jaunā novatoriskā komforta tehnoloģiju platforma, kas jau esošajiem ECCO lietotājiem paplašina to valkāšanas iespējamību, izceļot potītes, kājas un gurnus. Masīvais, taču sievišķīgi elegantais papēdis ļauj šos apavus piemērot dažādiem stiliem  - gan lietišķam, gan vakara, gan brīvdienu tēlam. 

Turklāt augstpapēžu zābaki apgāž mītus par to, ka tie nebūs ērti, jo izmantotā fluidform tehnoloģija pielāgosies pēdai, nevis pēdai jāpielāgojas apaviem, tādējādi vakarā nebūs jāsūdzas par nogurušām kājām. Pateicoties šai tehnoloģijai, šie apavi ideāli piegulst pēdas dabiskajam izliekumam. 

Ražotāji padomājuši arī par dažādu auguma un dzīvesstila valkātājām, jo apavi iegādājami ar 3 dažādu augstumu papēžiem. Un, protams, Ecco zīmola izmantotie materiāli, kas joprojām ir kvalitatīvi, jo izmantotā āda apavos ir mīksta, viegla un elastīga.

Ecco Sculpted Motion pircējs noteikti ir moderns, iespējams, radošajā industrijā, reklāmas nozarē strādājošais, kuram patīk rotaļāties ar dažādiem stiliem savā apģērbā- vienā brīdī klasisks un ieturēts stils, otrā brīdī- neformālais un ikdienišķais, uzvelkot mīļāko džinsu pāri un kašmira džemperi.

Skulpturālie un ģeometriskie Ecco zābaku papēži ikvienam piešķir unikālu pieskārienu un neparastās krāsas- balta, piesātināti violetā vai klasiski melnā būs top izvēle šajā rudenī.

“ECCO SHAPE ir superviegli apavi, kas iezīmē šā brīža aktuālās augstpapēžu modes tendences, vienlaikus saglabājot zīmolam raksturīgo klasiku,” kolekcijas prezentācijā Latvijā apavus novērtēja modes dizainere Dace Bahmane.

Lai izdodas atrast Tavus universālos apavus, kas būs saskanīgs ar Tavu garderobi!

Māmiņu Klubs